Nole in Jelena sprejela pomembno odločitev

Srbski teniški igralec Novak Đoković ne preživlja najbolj rožnatih časov svoje kariere, njegovo družinsko življenje pa je toliko bolj cvetoče. Konec poletja bo dobil hčerko.

Zakonca Đoković te dni preživljata v srbski prestolnici.

Zakonca Đoković te dni preživljata v srbski prestolnici. Foto: Facebook

Priljubljeni Nole se te dni mudi v Beogradu, kjer uživa v družbi žene Jelene. Ta bo predvidoma konec avgusta drugič rodila. Stefanu, prvorojencu zakoncev Đoković, se bo pridružila sestrica. Nole in Jelena sta glede prihajajoče nove članice družine že sprejela pomembno odločitev, kako jo bosta poimenovala.

"Da, dogovorila sva se o imenu, a ne silite me, da vam ga razkrijem. Ničesar ne smem povedati," je nekoč najboljši igralec tenisa na svetu povedal za revijo Hello. Zagotovil je, da bo imela hčerka staro srbsko ime.

Igra v sedmem mesecu nosečnosti

Novakova igralska kolegica, Američanka Serena Williams, pa bo čez približno dva meseca prvič postala mamica. Nekoč nesporna številka ena ženskega tenisa se tudi v sedmem mesecu nosečnosti ne odpoveduje tenisu, kar je dokazala z objavo na Instagramu.

Če so številni menili, da nosečnost pomeni konec kariere za eno najbolj trofejnih ženskih teniških igralk, so se ušteli. Serena je napovedala, da bi se lahko vrnila prihodnje leto na OP Francije, formo pa vzdržuje tudi dva meseca pred porodom.

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Serenina sestra Venus je pred časom pomotoma razkrila, da njena mlajša sestra z zaročencem Alexisom Ohanianom pričakuje deklico.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.