Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
11. 11. 2016,
11.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48

Natisni članek

zakon ločitev Brad Pitt Angelina Jolie Billy Bob Thornton

Petek, 11. 11. 2016, 11.15

6 let, 6 mesecev

"Nikoli se nisem počutil dovolj dobrega za Angelino"

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48
angelina jolie, billy bob thornton | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Angelina Jolie se trenutno ločuje od Brada Pitta, o zakonu z eno najslavnejših igralk pa je spregovoril njen drugi nekdanji mož, igralec Billy Bob Thornton.

Med njunim kratkim, a strastnim zakonom se je Billy pogosto počutil nezadostnega. "Nikoli se nisem počutil dovolj dobrega zanjo," je 61-letnik povedal za revijo GQ Magazine. Ta občutek nezadostnosti je po njegovih besedah izviral iz njunega različnega življenjskega sloga – Billy se je raje zadrževal doma, Angelina pa je pogosto potovala po svetu v vlogi humanitarke.

Največ preglavic pa je Billyju delalo to, da se je moral z ženo udeleževati razkošnih zabav takšnih hollywoodskih veljakov, kot je režiser George Lucas. Igralec je priznal, da se je na takšnih zabavah počutil kot riba na suhem: "Res mi je neugodno v bližini bogatih in pomembnih ljudi."

Usodna Angelina je tako drugega kot tretjega moža prevzela drugi ženski – Billyja Boba Lauri Dern, Brada pa Jennifer Aniston. | Foto: Getty Images Usodna Angelina je tako drugega kot tretjega moža prevzela drugi ženski – Billyja Boba Lauri Dern, Brada pa Jennifer Aniston. Foto: Getty Images

Billy in Angelina sta se spoznala na snemanju filma Pushing Tin leta 1999, ko je bil on v zvezi z igralko Lauro Dern. Laura je bila kmalu zgodovina, leto pozneje pa je Billy postal drugi Angelinin mož (prvi je bil igralec Johnny Lee Miller). Par, ki je okoli vratu nosil kapsule s krvjo drug drugega, se je uradno ločil po treh letih.

Billy se je nato ponovno – šestič – poročil in leta 2004 dobil hčerko Bello, Angelina pa je kmalu spoznala še enega velikega hollywoodskega zvezdnika Brada Pitta. Vse drugo je zgodovina.

Kljub ločitvi sta Billy in Angelina ostala v dobrih odnosih. Igralec, ki ima še danes dve tetovaži Angeline, je razkril, da se vsaka dva meseca vidita in takrat se mu zdi, kot da od njunega razmerja ni minilo že desetletje in pol.

Ne spreglejte