Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
18. 1. 2017,
17.57

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Sarah Paulson Cher lasje Marcia Clark O. J. Simpson Ljudstvo proti O. J. Simpsonu

Sreda, 18. 1. 2017, 17.57

6 let, 6 mesecev

Nervozna je ovohavala lase slavne pevke

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Sarah Paulson | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Srečanje s svojim idolom je lahko za oboževalce zelo stresno, tudi če so sami slavni. Ameriška igralka Sarah Paulsen to dobro ve.

Sarah, ki trenutno slavo žanje s svojima vlogama v seriji Ljudstvo proti O. J. Simpsonu ter Ameriška grozljivka, se je med svojo kariero družila s številnimi največjimi hollywoodskimi zvezdniki, a ko je na neki rojstnodnevni zabavi dobila priložnost, da se bolje spozna s pevko in igralko Cher, 42-letnica nikakor ni našla besed, s katerimi bi začela pogovor s 70-letno legendo.

Cher naj ne bi vedela, kaj se dogaja za njenim hrbtom. | Foto: Getty Images Cher naj ne bi vedela, kaj se dogaja za njenim hrbtom. Foto: Getty Images "Povohala sem Cher. Povohala sem lase na njeni glavi. Morda o tem zdaj prvič sliši," je Sarah razkrila komiku Stephenu Colbertu. "Res imam zelo rada Cher. Mislim, da jo veliko ljudi ljubi zaradi njene glasbe kot tudi jaz, a mislim, da je ena najboljših igralk, res mislim. Torej, bila sem v njeni bližini in sem se ji res želela predstaviti, a sem bila tako nervozna, da sem namesto tega šla za njen hrbet ter nekako porinila svoj nos med njene lase," je o srečanju s Cher povedala igralka in dodala, da je z nosom v njenih laseh ostala nekaj trenutkov, ko pa je zaslutila, da se bo Cher obrnila, je odskočila nazaj. Cher očitno ovohavanja ni opazila in je sama oboževalka Sarah, saj ji je pred časom prek Twitterja čestitala za rojstni dan.

Sarah je velika oboževalka še ene ženske, Marcie Clark, ki je zaslovela kot tožilka na sojenju nekdanjemu zvezdniku ameriškega nogometa O. J. Simpsonu, ki je bil leta 1994 obtožen umora nekdanje žene. Sarah je srečala Clarkovo, ker jo je igrala v seriji Ljudstvo proti O. J. Simpsonu. Med prvim srečanjem sta skupaj popili veliko tekile.

Ne spreglejte