Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
6. 11. 2016,
18.12

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

The Black Eyed Peas Josh Duhamel Fergie Will.i.am

Nedelja, 6. 11. 2016, 18.12

6 let, 6 mesecev

Nekoč se je stiskala k zajčku, leta kasneje pela o svojih oblinah

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98
fergie | Foto Instagram

Foto: Instagram

Kot najstnica je sodelovala v otroški seriji, nato je postala pevka ene najuspešnejših skupin, kasneje pa solo pevka, ki se ji je vmes uspelo poročiti s postavnim hollywoodskim igralcem.

Hči predanega katoliškega učitelja je bila v šoli navijačica in pridna učenka. Bila je nadarjena plesalka, pri devetih letih pa je začela nastopati v otroški seriji Kids Incorporated. Pevsko kariero je začela kot članica dekliškega tria Wild Orchid, pri 18 letih pa je, kot je kasneje priznala, zapadla v droge in bila zelo promiskuitetna: "V preteklosti sem imela lezbične izkušnje. Ne bom povedala, s koliko moškimi sem imela spolne odnose, a sem zelo seksualna oseba."

Po treh albumih je skupino zapustila in dosegla uspeh s skupino, ki je zaznamovala začetek tega tisočletja.


Preberite še:
Prepoznate obetavnega hokejista? Zdaj je hollywoodski zvezdnik.


Če povemo, da je njeno ime Stacy Ann Ferguson, bo redkokdo vedel, o kom govorimo, če izdamo, da je njeno umetniško ime Fergie, pa verjetno večina ve, za koga gre.

Leta 2002 se je na povabilo Will.i.ama pridružila skupini The Black Eyed Peas, ki je ravno snemala svoj tretji album. Album Shut up je postal svetovna uspešnica, podobno kot album Monkey Business, na katerem je pesem My Humps, v kateri Fergie poje o svojih oblinah.

Že skoraj osem let je srečno poročena z Joshem Duhamelom. | Foto: Getty Images Že skoraj osem let je srečno poročena z Joshem Duhamelom. Foto: Getty Images

Svoj solo album The Dutchess (Vojvodinja - poimenovan je po britanski vojvodinji Fergie, nekdanji ženi princa Andrewa) je Fergie izdala leta 2006, na njem pa je tudi hit Fergalicous.

Dve leti pred tem je Fergie spoznala svojega bodočega moža, igralca Josha Duhamela, ko je s skupino gostovala v njegovi seriji Las Vegas. Poročila sta se januarja 2009, avgusta leta 2013 pa se jima je rodil sin Axel.

Ne spreglejte