Miley pela pesmi, prevedene iz hrvaščine

Miley Cyrus je med gostovanjem v oddaji Jimmyja Fallona dobila nalogo, da zapoje znane pesmi, katerih besedila so bila iz hrvaščine prevedena nazaj v angleščino.

Jimmy je poudaril, da so besedila pesmi prevedli s pomočjo prevajalnika Google Translate. Dodal je, da ta, kot je znano, ne prevaja vedno najbolje.

Miley je najprej zapela dvakrat prevedeno besedilo pesmi Shape Of You Eda Sheerana. Prevod iz angleščine v hrvaščino in nazaj je med drugim naslov pesmi spremenil v Your body's curves (Obline tvojega telesa), verz I'm in love with your body (Zaljubljen sem v tvoje telo) pa v Všeč mi je to truplo. Posnetek posrečenega prevoda v izvedbi Miley je navdušil, na YouTubu si ga je v enem dnevu ogledalo več kot milijon ljudi.

Med gostovanjem pri Fallonu je Miley razkrila tudi pravi razlog, da je nehala kaditi marihuano. "Ti, ne da bi to vedel, si nekako razlog za to," je dejala komiku in pojasnila: "Ne vem, ali si opazil, ampak kadar sem bila tvoja gostja, sem bila vedno precej zadeta. Ne vem, ali ste to opazili."

Dodala je, da želi biti zaradi svojega novega albuma zelo jasna. Tega, če je pod vplivom marihuane, ne zmore. Poleg tega je imela nočno moro, da bo zaradi preveč kajenja marihuane umrla: "Ne vem, ali je že kdo umrl, ker je bil zadet, ni pa še nihče pokadil toliko trave kot jaz."

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.