SiolNET. Slavni
9,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Michelle je Melanii razkazala Belo hišo

9,98

termometer

donald Trump, melania trump
Foto: Reuters

Melania Trump je kot naslednja prva dama prvič obiskala Belo hišo, kjer jo je gostila trenutna prva dama Michelle Obama. Njuno srečanje je na družbenih omrežjih sprožilo šale na račun Melanijinega domnevnega prepisovanja Michellinega govora.

Obisk novoizvoljenega predsednika Donalda Trumpa v Beli hiši, kjer ga je sprejel Barack Obama, je minil v čudnem vzdušju, saj ni skrivnost, da se moža ne marata. Podobno nerodno je bilo srečanje zdajšnje in prihodnje prve dame, celo tako zelo, da je Bela hiša fotografijo obeh dam med sedenjem ob čaju objavila šele po pritisku medijev. Predsednik Obama je po srečanju s Trumpom povedal, da sta imeli dami v rumeni ovalni sobi odličen pogovor.

Iz Bele hiše so sporočili, da je Michelle Melanii razkazala prostore, kjer bo kot prva dama živela, nato pa sta govorili o "edinstvenih izzivih vzgajanja družine v Beli hiši." Michellini hčerki Sasha in Malia sta večino otroštva preživeli v Beli hiši, kamor se bo januarja s svojimi starši preselil tudi desetletni Barron Trump.

Twitter preplavile šale na račun Melanie

Ko sta zakonca Obama po zmagi na volitvah pred osmimi leti prvič obiskala Belo hišo, sta ju Laura in George Bush, dotedanja gospodarja uradne rezidence ameriških predsednikov, toplo sprejela ob prisotnosti svetovnih medijev. Tokrat novinarji niso bili povabljeni.

Za mučno vzdušje na srečanju ni bilo krivo le to, da je slavil kandidat druge stranke, temveč predvsem domnevno plagiatorstvo Melanie, ki naj bi del svojega govora na konvenciji republikancev letos poleti prepisala ravno od Michelle. Plagiatorstvo je bila tudi glavna tema šal na Twitterju, katerih tarča je bila Melania.
 

"Michelle: Zdravo, sem Michelle Obama.
Melania: Zdravo, sem Michelle Obama.
Michelle: Ali tukaj odmeva?
​Melania: Ali tukaj odmeva?"

"Michelle: Vsaj moje misli so varne.
Melania: Vsaj moje misli so varne."

"Michelle: Torej ...
Melania: *se začne potiti*"

"Michelle: Zdaj pa o tem govoru.
Melania: Zdaj pa o tem govoru."

"Michelle: Zdravo Melania, ti je Bela hiša do zdaj všeč?
Melania: Zdravo Melania, ti je Bela hiša do zdaj všeč?"

"Michelle: Torej, hm ... čestitke, ker je tvoj mož postal predsednik.
Melania: Torej, hm ... čestitke, ker je tvoj mož postal predsednik."

"Ali je Melania eno uro le ponavljala vse, kar je rekla Michelle?"

 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin