Michaela Jacksona igra belec, njegovi hčerki gre na bruhanje

Paris Jackson, edina hčerka pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, je dala nedvoumno vedeti, da ni zadovoljna z izbiro igralca, ki bo v prihajajočem televizijskem filmu upodobil njenega očeta.

 

A photo posted by Why Tho (@17thsoulja4) on

Potem ko je v javnost prišla fotografija igralca Josepha Fiennesa kot Michaela Jacksona, je Paris na Twitterju izrazila svoje razočaranje: "Tako zelo sem prizadeta, prepričana sem, da so tudi številni drugi. Po resnici povedano mi gre zaradi tega na bruhanje."

Na izbiro belopoltega igralca, najbolj znanega po vlogi v filmu Zaljubljeni Shakespeare (Gwyneth Paltrow je za svojo igro v tem filmu dobila oskarja), se je odzval tudi Michaelov nečak Taj Jackson. "Na žalost se mora moja družina ukvarjati s tem. Ni besed, ki bi izrazile takšno brezsramno nespoštovanje," je zapisal.

Nad izbiro pa ni ogorčena le družina Jackson. Oboževalci pokojnega Michaela s peticijo spodbujajo k bojkotu filma Urban Myths, ki govori o tem, da so se po terorističnih napadih 11. septembra 2001 Jackson, Elizabeth Taylor in Marlon Brando podali na pot z avtomobilom iz New Yorka v Ohio.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.