Melanijin podpis neverjetno podoben Trumpovemu

Zanimanje ameriških medijev za prvo damo ZDA ne pojenja. Zdaj so se lotili analize njenega podpisa na pismu, ki ga je poslala igralki in aktivistki Pameli Anderson.

Foto: Getty Images

Sevničanka je pod drobnogledom medijev, ki spremljajo vsak njen korak, vsaka malenkost, ki se pojavi v zvezi z Melanio, pa še poveča njen misterij. Ugibanj, kdaj bo njenega zakona s predsednikom ZDA Donaldom Trumpom konec - mediji vztrajno pišejo, da je Melania v vlogi prve dame neizmerno nesrečna, kar naj bi vplivalo tudi na zakon prvega para ZDA -, Melania pa bo postala svobodna ženska, ni konec.

Zadnji val komentarjev je sprožil podpis Melanie pod pismom, ki ga je z grbom Bele hiše poslala Pameli Anderson. Veliko bolj kot vsebina pisma - Melania sa je Pameli zahvalila za darilo, ki ji ga je poslala - je pozornost pritegnil podpis prve dame ZDA.

Na družbenih omrežjih so kmalu prišli do sklepa, da je Melanijin podpis zelo podoben podpisu njenega moža Donalda Trumpa.

Podpis Donalda Trumpa Podpis Donalda Trumpa Foto: Reuters

Za Yahoo je strokovnjakinja za podpise Sheila Kurtz poudarila, da je zelo nenavadno, da pari kopirajo svoje podpise: "To je stilizirano. Morda so najeli nekoga, da ji je pokazal, kako se to dela, ali pa gre preprosto za žig. Zagotovo pa je stiliziran."

"Ko nekdo piše, vi pa pravzaprav ne morete prebrati, kaj je napisal, to pomeni, da ne želi biti 'prebran'," je dodala Kurtzova. Hkrati je prišla do sklepa, da je - glede na ostrino prvih črk - Melania zelo ostroumna in hitro učljiva.

O Trumpovem podpisu je povedala, da kaže na zelo analitično in pametno osebo, ki pa je hkrati brez dlake na jeziku.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.