Melania razkrila, da ne mara svojega moža?

Osebni Twitter profil prve dame ZDA Melania Trump je všečkal le dva tvita, zadnji (zdaj izbrisani) pa namiguje, da Sevničanka ne mara svojega moža, predsednika ZDA Donalda Trumpa.

Ameriški mediji vedno znova pišejo, da Melania ni zadovoljna v vlogi prve dame in da v njenem zakonu z Donaldom Trumpom močno škripa.

Ameriški mediji vedno znova pišejo, da Melania ni zadovoljna v vlogi prve dame in da v njenem zakonu z Donaldom Trumpom močno škripa. Foto: Getty Images

V torek zvečer je prva dama všečkala tvit pisatelja Andyja Ostroya, ki je objavil GIF s Trumpove prisege 20. januarja letos, ko je Melania, potem ko se je njen mož obrnil stran od nje, v trenutku spremenila izraz na svojem obrazu, s katerega je takoj izginil prešeren nasmešek. Nenadna sprememba Melanijinega razpoloženja je kmalu sprožila celo gibanje "Osvobodite Melanio" tistih, ki menijo, da je v Sevnici rojena nekdanja manekenka nesrečna v zakonu in v novi vlogi prve dame ZDA.


Preberite še:
Melania je lahko zanosila pod tem pogojem


"Zdi se, da je edini zid, ki ga je Donald Trump zgradil, tisti med njim in prvo damo Melanio Trump," je zapisal Ostroy, poroča revija People.

Tiskovna predstavnica Melanie se na vprašanja revije People ni odzvala, pri reviji pa dopuščajo možnost, da je uradni profil Melanie, ki je ločen od njenega profila prve dame ZDA, pomotoma všečkal Ostroyskov tvit ali pa da so hekerji vdrli v njen profil. Kljub temu so bili odzivi na všeček na Twitterju številni.

Melania, ki ima osebni Twitter profil od leta 2012, se je na njem nazadnje oglasila 8. novembra lani, ko je Američane pozvala, naj na predsedniških volitvah svoj glas namenijo njenemu možu.

Sorodne vsebine

Komentarji

8
  • amarita / 24.05.2017. ob 20:31

    Neverjetno kako se slovenski boljseviki trudijo omalozevati ocrniti Trump-a in naso Melanijo zavidni so ji..so sami idioti!!!

  • Mile71 / 03.05.2017. ob 13:57

    Če ga ne mara,naj se loči,bo pol Amerike naše

  • IvanJanezNovak / 03.05.2017. ob 10:36

    itak da ga ne mara, sluzavca pohotnega starega. je pa dober bankomat, in delat ji tudi ne bo treba nikoli v življenju.

Prikaži vse

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.