Med razkazovanjem gibčnosti skoraj pokazala preveč

Britney Spears se je ponovno pohvalila s svojimi gimnastičnimi sposobnostmi in pokazala, da ima zavidanja vredno postavo.

 

Stretching in the morning keeps me motivated 💜💜💜💜

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney, ki je težavna leta pustila za seboj in je ponovno v odlični fizični formi, je pred dnevi na Instagramu objavila fotografijo, na kateri stoji na rokah, eno nogo ima prislonjeno na steno oziroma vrata, drugo pa iztegnjeno. Pri tem je skoraj pokazala preveč, a to 35-letnice ni ustavilo, da ne bi dan pozneje objavila še ene podobne fotografije, le da je tokrat namesto na steno delno naslonjena na opremo v svoji domači telovadnici.

 

Good morning! May you all have a blessed day 😊

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney svoje natrenirane obline rada razkazuje na Instagramu svojim 14,4 milijona sledilcev, predvsem ko izvaja različne jogijske položaje. Prav jogi mati dveh sinov pripisuje zasluge za to, da je videti fantastično.

K njenemu dobremu razpoloženju pa ni pripomogla le joga, pevka naj bi namreč našla srečo tudi v zasebnem življenju. Večkrat so jo opazili na večerjah z modelom Samom Asgharijem, ki je zaigral v njenemu videospotu za pesem Slumber Party.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • puščica2 / 22.12.2016. ob 10:39

    Preveč za tiste, ki hočejo videti več od bistva.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.