Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
17. 2. 2017,
17.13

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Ellen DeGeneres dvojčka Amal Clooney George Clooney Matt Damon

Petek, 17. 2. 2017, 17.13

6 let, 6 mesecev

Matt svari Georgea: Ne bo ti lahko

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53
Matt Damon, George Clooney | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Igralec Matt Damon je oče štirim hčerkam, tako da ima izkušnje z neprespanimi nočmi. Po njegovi oceni njegov prijatelj George Clooney, ki pričakuje dvojčka, na pomanjkanje spanja ni pripravljen.

Matt je med gostovanjem v oddaji Ellen DeGeneres priznal, da nima pojma, kako se bo njegov prijatelj in pogost soigralec odzval na neprespane noči, ko bosta z ženo Amal Clooney dobila dvojčka.

Damon ima z ženo Luciano tri hčerke in je očim njeni hčerki Alexii iz prejšnjega zakona. Igralec priznava, da je bilo zaradi dvoletne razlike v starosti njunih hčerk, 10-letne Isabelle, osemletne Gie in šestletne Stelle, nekoliko lažje. "George mi je rekel: Ti imaš štiri. Odgovoril sem mu, da je to res, a nisem imel vseh naenkrat," se je Matt pošalil pri Ellen. "Imela sva po eno naenkrat. Ne vem, kako komu uspe z dvojčkoma. Tiste neprespane noči .. in dva sta. Preprosto ni načina. ampak bomo videli," je dodal.

George in Amal sta se poročila leta 2014. | Foto: Cover Images George in Amal sta se poročila leta 2014. Foto: Cover Images Okaral ga je

Matt je nedavno razkril, da je okaral Georgea, ker mu je novico o nosečnosti razkril, preden je bila Amal v drugem trimesečju: "Prejšnjo jesen sva delala skupaj in na snemanju me je povlekel na stran in skoraj sem začel jokati, tako srečen sem bil zanj. Vprašal sem ga, kako dolgo je noseča. Odgovoril je osem tednov. "Si znorel?! Ne povej nikomur drugemu! Ne povej nikomur drugemu! Ne veš za pravilo 12 tednov?" Seveda ne ve. "Samo tiho bodi," je razkril.

Georgeeva mati Nina Clooney pa je razkrila oziroma potrdila, da George in Amal pričakujeta dečka in deklico. Na svet naj bi prijokala junija, je še potrdila ponosna bodoča babica, ki pa že ima vnuke, saj ima Georgeeva sestra Adelia Zeidler sina in hčerko.

Ne spreglejte