Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
3. 1. 2017,
6.56

Osveženo pred

7 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

novo leto Mariah Carey

Torek, 3. 1. 2017, 6.56

7 let, 3 mesece

Mariah za polomijo krivi organizatorje

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Ena izmed ameriških novoletnih tradicij - spuščanje krogle na Times Squaru v New Yorku - je minila v znamenju katastrofalnega nastopa Mariah Carey, ki za polomijo krivi organizatorja.

Takoj, ko se je Mariah pojavila na odru, so se začele težave z zvokom. Zapela naj bi pesmi Auld Lang Syne, Emotions in We Belong Together. Med pesmijo Emotions je množici dejala: "Za to pesem nismo preverjali zvoka, zato bomo rekli, da je bila na prvem mestu lestvic in da je to to, prav?"

"No, srečno novo leto! Ničesar ne slišimo, ampak bomo prestali ta trenutek," je nadaljevala.

Po slabem nastopu, po katerem je bila Mariah deležna številnih kritik in zasmehovanja na družbenih omrežjih zaradi petja na plejbek (ker njena slušalka ni delala, ni slišala besedila in ni mogla peti), je njen predstavnik za polomijo okrivil organizatorje. "Vedeli so, da njena slušalka ne dela, pa so jo ne glede na to poslali na oder. Z njihove strani je bilo to površno in neprofesionalno. V svoji izjavi so dejali, da je niso namerno sabotirali, niso pa se opravičili, ker niso opravili svojega dela."

Menedžerka pevke Stella Bulochnikov je dodala, da so organizatorji Mariah namenoma sabotirali in da so zavrnili njeno prošnjo, naj nastopa ne predvajajo na zahodni obali ZDA. "Zakaj bi hoteli predvajati nastop s tehničnimi težavami, če jim ne gre le za to, da si na vsak način dvignejo gledanost? To ni prijazno do umetnikov," je dejala.

"Nismo krivi za težave gospe Carey"

Organizatorji so sporočili, da so namigovanja o njihovi namerni sabotaži Mariah "klevetanje ter da so nezaslišana in absurdna. V redkih primerih se pripetijo tudi tehnične težave med nastopi v živo, vendar je prvotna preiskava pokazala, da organizator ni bil vpleten v težave, ki jih je imela na silvestrovo gospa Carey."

Pevkin tabor vztraja, da so med vajo organizatorje opozorili na nedelovanje njene slušalke. Ti naj bi jim zagotovili, da bodo do nastopa priskrbeli delujočo slušalko.

Ne spreglejte