SiolNET. Slavni
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lepotec iz serije Tuje življenje

0,38

termometer

Mladi turški igralec Burak Tozkoparan je naprej živel za rock glasbo, a vloga Ozana v nadaljevanki Tuje življenje ga je izstrelila med najbolj prepoznavne obraze turške televizije. Le kdo bi se lahko uprl tem modrim očem?

 

A post shared by Burak Tozkoparan (@buraktozkoparan) on

Le kdo bi lahko v nadaljevanki Tuje življenje, ki jo lahko slovenski gledalci spremljamo od ponedeljka do petka ob 21.10 na Planet TV, spregledal privlačnega 24-letnega Buraka Tozkoparana, ki igra sina bogatih zakoncev Cihana in Dilare ter tako brata ob rojstvu zamenjanih Cansu in Hazal?

Roker v igralskih vodah

Burak kljub mladosti velja za enega od najbolj nadarjenih turških igralcev mlajše generacije. V srednješolskih letih se je sicer raje posvečal glasbi in kot bobnar dosegal lepe uspehe na glasbenih tekmovanjih, nato pa se je posvetil študiju igre in začel hoditi na avdicije. Tako je prišel do svoje prve vloge v nadaljevanki Tuje življenje, ki je postala ena od najbolj uspešnih turških TV-produkcij, tudi njega je izstrelila med najbolj prepoznavne turške obraze.

Po nasvet k televizijskemu očetu

Televizijski Ozan je temperamenten in neodgovoren mladenič, ki večkrat preizkuša potrpljenje svojih staršev. Burak priznava, da je tudi sam že večkrat sprejel kakšne napačne odločitve, vendar pravi, da sam ni tako težaven. Ker je v igralskem poslu novinec, se po nasvet najraje obrne k svojemu televizijskemu očetu Erkanu Petekkayi. "Že od prvega snemalnega dne stoji ob meni in mi pomaga pri vseh mogočih vprašanjih. On je oseba, ki ji največ dolgujem," pravi mladi igralec, ki se dobro znajde tudi v manekenskem svetu.

Vsak dan nove ženitne ponudbe oboževalk

"Kdor se dobro počuti, je tudi videti dobro. Če se v kakšnem oblačilu ne počutim dobro, potem pohval ne jemljem resno. Človek je dobro videti, ko se počuti dobro," zatrjuje mladenič, ki ga v Turčiji radi primerjajo z Leonardom DiCapriem in Jamesom Deanom, oboževalke pa ga dobesedno oblegajo. "Zasledujejo me, stojijo pred hišo, jokajo pred vrati," pravi šarmantni Burak, ki dobi tudi po 500 sporočil na dan, dekleta pa mu ponujajo vse od zmenkov do poroke.

 

A post shared by Burak Tozkoparan (@buraktozkoparan) on

Najraje bi zaigral z Bradom Pittom

Slava, mladost in lepota prinašajo tudi nekaj neprijetnosti, a Burak se za zdaj z njimi uspešno spopada, ob strani mu stojijo tudi starši, za katere priznava, da so v njegovem življenju najpomembnejši. Modrooki mladenič si želi tudi hollywoodske kariere, vendar o tem noče preveč sanjati. Če pa bi lahko zaigral s katerim koli igralcem, bi najraje izbral Brada Pitta, ki je poleg pevca Adama Levina njegov vzornik.

 

 

 

A post shared by Burak Tozkoparan (@buraktozkoparan) on

 

 

 

A post shared by Burak Tozkoparan (@buraktozkoparan) on

 

 

A post shared by Burak Tozkoparan (@buraktozkoparan) on

 

 

A post shared by Burak Tozkoparan (@buraktozkoparan) on

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 72
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin