Beckhamova princeska spoznala pravo princeso

Njena starša David in Victoria Beckham sta kraljevski par med britanskimi zvezdniki, zato ne preseneča, da se njuna hčerkica Harper druži s pravimi princesami.

 

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Harper, najmljaši otrok slavnih zakoncev Beckham, praznuje šesti rojstni dan. Ob tem so ji na družbenih omrežjih vse najboljše zaželeli tudi člani njene družine, pri tem pa razkrili, da se je malčica prejšnji teden v Buckinghamski palači družila s pravo princeso, vnukinjo britanske kraljice Elizabete II., Eugenie.

Eugenie je mlajša hčerka princa Andrewa, tretjega otroka kraljice Elizabete II. in princa Filipa, in njegove nekdanje žene Sarah Ferguson. Trenutno je osma v vrsti za britanski prestol.

Harper se je prejšnji teden udeleželila posebne čajanke v uradnem domovanju britanske monarhinje skupaj s še nekaterimi svojimi vrstnicami. Najmlajša Beckhamova je na čajanko prišla oblečena kot Elsa, pravljična junakinja, in številni so po današnji objavi - na Harperin šesti rojstni dan - prepričani, da je veliki dogodek praznovala prav v Buckinghamski palači. Naknadno je David objavil še eno fotografijo, na kateri je poleg Harper tudi njegova mama Sandra, in razjasnil, da malčica ni praznovala rojstnega dne v Buckinghamski palači, temveč je bila tja povabljena na čajanko.

 

Our little birthday princess x Kisses 💕💕💕💕💕💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Šestletnice so se na njen rojstni dan spomnili tudi vsi trije njeni bratje - Brooklyn, Romeo in Cruz -, ki so ponosni na svojo "najboljšo sestro na svetu".

 

Happy birthday to my little sister. Love you so much ❤

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.