Ko je Kate doma, se William zabava z drugo

Princ William se je izognil pomembni obveznosti britanske kraljeve družine in se s prijatelji zabaval na smučanju v Švici, kjer se jim je pridružila tudi avstralska manekenka.

 

A post shared by RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam) on

Nekaj ur, preden so se preostali člani kraljeve družine udeležili maše ob dnevu Commonwealtha v Londonu, je princ William plesal v nočnem klubu v kraju Verbier v Švici. Pred tem si je po smučanju privoščil nekaj kozarčkov piva v družbi prijateljev in avstralske manekenke, 24-letne Sophie Taylor. Družba se je prešerno zabavala, William, ki bo nekoč na britanskem prestolu nasledil kraljico Elizabeto II., pa je več kot očitno užival v družbi Avstralke.

 

A post shared by RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam) on

Da v prinčevem druženju s plavolaso Avstralsko ni bilo nič sumljivega, potrjuje tudi to, da je bil poleg njen fant Aaron Goodfellow, ki je Williama opisal kot "odličnega fanta" in zelo prizemljenega človeka.

Ženo Kate in njuna otroka, princa Georgea in princeso Charlotte, je William tokrat pustil doma. S tem bo verjetno deležen še več kritik, ki mu ne bodo ušle, ker se je namesto kraljevske dolžnosti raje zabaval. Williama in Kate so že pogosto kritizirali, da nista najbolj delavna, a Kate je v zadnjem času začela pogosteje opravljati kraljevske dolžnosti.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • začuden / 14.03.2017. ob 10:07

    Kako bedno je vdirati v življenja drugih pod pretvezo, da "obveščam javnost" in potem poskušati delati iz tega nekakšno "novico."

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.