Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
20. 3. 2017,
10.53

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70

Natisni članek

rop nakit Kim Kardashian

Ponedeljek, 20. 3. 2017, 10.53

6 let, 6 mesecev

Kim Kardashian: Psihično sem se pripravila na posilstvo

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70
Kim Kardashian | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Po več kot petih mesecih je Kim Kardashian končno razkrila podrobnosti ropa, ki jo je tako močno pretresel, da se je za nekaj časa izogibala očem javnosti.

Kim Kardashian je v zadnji epizodi šova Keeping Up with the Kardashians razkrila svoje občutke in opisala, kaj se je dogajalo 2. oktobra lani, ko jo je pet moških oropalo v pariškem stanovanju, kjer je bila nastanjena med obiskom tedna mode.

"Veliko sem premišljevala o tem in mislim, da nas je ta skupina moških zasledovala ves čas od prihoda v Pariz. Na Snapchatu sem izdala, da bom sama doma in da bodo vsi odšli ven. Mislim, da so vedeli, da bo Pascal (takratni varnostnik, op. p.) zunaj ščitil Kourtney in da bom ostala sama. To je bila zanje priložnost," je povedala.

Kim je kasneje odpustila glavnega varnostnika Pascala, saj je bil prav on v Parizu odgovoren za njeno varnost.

Nadaljevala je, da je slišala glasne korake, ko je bila v postelji. Zaklicala je, ali je kdo zunaj, a ni bilo odziva. "Ker ni bilo odgovora, mi je srce začelo biti zelo hitro in vedela sem, da nekaj ni v redu."

"Samo molila sem, da bo Kourtney imela normalno življenje, potem ko bo na postelji videla moje truplo," je razkrila v solzah. | Foto: Getty Images "Samo molila sem, da bo Kourtney imela normalno življenje, potem ko bo na postelji videla moje truplo," je razkrila v solzah. Foto: Getty Images

Potem je zagledala dva moška v policijski uniformi, ki sta vstopila v stanovanje, pri čemer sta držala receptorja, ki je bil vklenjen. Zaslišala je, kako sta receptorja spraševala: "Kje je raperjeva žena? Spusti naju v sobo!" Receptor ji je rekel, naj jima izroči prstan, ki je ležal na mizi. Moška sta jo zvlekla na hodnik in takrat je opazila, da sta oborožena. "Gledala sem pištolo in stopnice. Imela sem sekundo, da se odločim, ali bom stekla po stopnicah in tvegala, da me ustrelijo v hrbet. Če bom stekla, se vrata dvigala morda ne bodo odprla pravočasno in bo prav tako konec z mano. Nisem imela izhoda!"

Nato so jo odvlekli nazaj v sobo, kjer jih je rotila, naj ji prizanesejo. Govorila jim je, da ima otroke in družino ter da naj jo pustijo živeti. Ker je kričala, so ji usta prelepili z lepilnim trakom, eden od moških pa jo je zagrabil za noge. "Pod haljo nisem imela perila. Povlekel me je pred posteljo in takrat sem si mislila, da me bodo posilili. Na to sem se psihično pripravila. Pa me niso." Okoli nog so ji ovili lepilni trak, na glavo pa prislonili pištolo. "Vedela sem, da je to to. Ustrelili me bodo v glavo. Samo molila sem, da bo Kourtney imela normalno življenje, potem ko bo na postelji videla moje truplo."

Na tej točki je dogodek opisovala s solzami v očeh. Spomnila se je še zadnjih misli, ki so ji švigale po glavi. "Bila sem prepričana, da se ne bom izmazala, saj vem, kako to gre." Roparji so jo nato odložili v kad in pobegnili z nakitom.

Preberite še: Prve aretacije zaradi ropa Kim Kardashian

Save

Ne spreglejte