Kim bi s tretjim otrokom reševala svoj zakon

Kim Kardashian nadaljuje objavljanje fotografij svoje družinske sreče. Njen recept za rešitev zakona z raperjem Kanyejem Westom naj bi bil nov otrok.

 

he always has my back 😜

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Vedno mi krije hrbet," je ob objavi fotografije svojega moža, ki stoji za njo, na Instagramu zapisala starleta. Kim na družbenih omrežjih še naprej skrbi za objave, ki so precej drugačne od tistih, kot smo jih bili vajeni do zdaj. Glamurozne selfieje je zamenjala s fotografijami svojih malčkov in moža, medtem ko skupaj preživljajo čas.

Po ropu, ki ga je v Parizu doživela v začetku lanskega oktobra, in Kanyejevem živčnem zlomu so ameriški tabloidi polni novic o tem, da je njunega zakona praktično konec. Kim se proti tem govoricam bori z objavljanjem fotografij družinske sreče. S tem je sprožila govorice, da želi z novim otrokom rešiti zakon. V ta namen naj bi že obiskala strokovnjaka za umetno oploditev. Resničnostna zvezdnica je imela težave z zanositvijo, težavni pa sta bili tudi njeni nosečnosti tako s triletno North kot enoletnim Saintom.

Nov otrok je del Kiminega načrta, da spremeni svojo javno podobo, kakršno je imela pred pariškim ropom. Zvezdnica namreč za rop krivi tudi sebe in svoj način življenja, saj je na družbenih omrežjih razkazovala svoje bogastvo.

 

my boys ❤️

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.