Kdo je Putinova skrivnostna ženska v rdečem

O zasebnem življenju ruskega predsednika Vladimirja Putina ni znanega veliko, zato vsaka ženska, ki se pojavi v njegovi bližini, hitro vzbudi pozornost.

Putinov obisk v enem najbolj znanih ruskih pravoslavnih samostanov na otoku Valaam zaposluje ruske medije. Na uradnem videoposnetku je mogoče videti, kako Putin, potem ko se sam pripelje do samostana, izstopi iz avtomobila in odpre vrata sopotnika na zadnjem sedežu. Ko odpre vrata, se vidi kos rdečega oblačila in roko, ki kaže nekam za hrbet ruskega predsednika.

Posnetek je hitro sprožil govorice o "skrivnostni ženski v rdeči obleki", ki jo Putin sam vozi naokoli.

Nekateri so se na družbenih omrežjih šalili, da gre za Melisandro oz. Rdečo žensko, lik iz priljubljene serije Igra prestolov.

Zaradi ogromnega zanimanja, ki ga je "skrivnostna ženska" povzročila, se je moral oglasiti celo tiskovni predstavnik Kremlja, a njegova razlaga je številne razočarala. Pojasnil je, da je šlo za člana Putinovega varnostnega osebja in da je predsednik zgolj želel vzeti nekaj iz zadnjega sedeža avtomobila, najverjetneje svoj suknjič.

Putina sicer že nekaj let povezujejo z nekdanjo rusko gimnastičarko Alino Kabajevo, ki naj bi bila njegova ljubica že v letih, preden se je leta 2014 ločil od žene Ljudmile, s katero ima dve hčerki.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.