SiolNET. Slavni
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Katy o sporu s Taylor: Ona je začela

0,45

termometer

Pevka Katy Perry je zadnja v nizu zvezdnikov, ki so se s komikom Jamesom Cordnom zapeljali v avtomobilu, pri tem pa peli. Katy je spregovorila tudi o svojem dolgoletnem sporu s Taylor Swift.

Med Katy in Taylor že vrsto let vlada dobro znana nenaklonjenost. Pevki sta v svojih pesmih - po ugibanju javnosti - večkrat neprijazno peli druga o drugi, čeprav pri tem nista omenjali imen. Številni verjamejo, da pesem Bad Blood govori o Katy, pesem Swish Swish pa naj bi bila Katyjin odgovor Taylor.

Zakaj sta se pevki sprli, ni znano, ena od teorij pa pravi, da (tudi) zaradi pevca Johna Mayerja, s katerim sta se v preteklosti sestajali obe. Zakaj sta se pevki sprli, ni znano, ena od teorij pa pravi, da (tudi) zaradi pevca Johna Mayerja, s katerim sta se v preteklosti sestajali obe. Foto: Getty Images Katy je Cordnu priznala, da si s Taylor nista naklonjeni: "Nekaj je na tem. Po pravici, ona je začela in čas je, da neha."

"O tem sem skušala govoriti z njo, a ni hotela govoriti z mano," je Katy povedala Cordnu, ki je od nje skušal dobiti potrditev, da je ena izmed pevk po telefonu poklicala drugo. "Povsem me je ignorirala, potem pa napisala pesem o meni. Rekla sem si v redu, tako se hočeš lotiti zadeve? Karma!" je odgovorila Katy in nadaljevala: "Kar želim povedati, je to, da sem pripravljena na končanje tega sranja. Obstaja zakon vzroka in posledice. Nekaj narediš, sledi pa reakcija. In verjemi mi, da bo reakcija. Gre za karmo, kajneda? Osebno menim, da bomo ženske združene, ne ločene in brez tega malenkostnega sranja pozdravile svet."

Katy je potrdila, da je pripravljena zakopati bojno sekiro, če bi jo Taylor poklicala.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin