Katera je bila lepša: Kate ali Letizia?

Veljata za dve izmed najlepših in najbolj okusno oblečenih dam z evropskih dvorov, sinoči pa sta bili španska kraljica Letizia in žena britanska princa Williama Kate Middleton skupaj na slavnostni večerji v Buckinghamski palači.

 

A post shared by @royally_yourz on

Kraljica Letizia skupaj z možem, kraljem Filipom, te dni gostuje v Veliki Britaniji. Za španska modrokrvneža je britanska kraljica Elizabeta II. priredila slavnostno večerjo, na kateri pa se Letizia in Kate nista skupaj znašli pred objektivi kamer (na fotografijah je Kate mogoče videti le v daljavi). Kljub temu mediji pišejo o tem, katera izmed njiju je bila lepša. Britanskim medijem pa ni ušlo, da je Kate, ki še nekaj časa ne bo kraljica - pred princem Williamom je v vrsti, da zasede britanski prestol še njegov oče Charles - nosila obleko z najbolj globokim dekoltejem doslej.

Letizia je nosila rdečo do tal segajočo obleko, posuto z majhnimi kristalčki, ki so tvorili vzorce rož. Kate je za to priložnost oblekla nežno rožnato obleko modne hiše Marcesa, obe dami pa sta nosili razkošno tiaro. Katino tiaro je v preteklosti nosila tudi pokojna princesa Diana, mati princa Williama.

Poleg lepote in mode je Letizii in Kate skupno tudi to, da sta meščanske krvi. Pred poroko s Filipom je Letizia delala kot novinarka, Kate pa je hči bogatih, a meščanskih staršev.

kraljica, Letizia, Elizabeta II. Foto: Getty Images

kraljica, Letizia, Elizabeta II. Foto: Getty Images

kraljica, Letizia, Elizabeta II. Foto: Getty Images

 

A post shared by @styleisanattitude on

 

A post shared by T. Edit (@tribunedit) on

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.