Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
25. 1. 2017,
14.37

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

1

Natisni članek

Jelena Karleuša Ceca Ražnatović Snežana Đurišić spor Instagram Severina sodišče

Sreda, 25. 1. 2017, 14.37

6 let, 6 mesecev

Karleuša ponovno ostro napadla Ceco

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

1

Največji tekmici srbske estrade nadaljujeta svojo vojno. Tokrat je prvo salvo izstrelila Jelena Karleuša, odzvala pa se ni Ceca, temveč še ena srbska pevka.

"Upam, da ste imele denarnice na varnem, zapornica zna /…/ organizirati tudi ugrabitve, tako da sta jo tokrat dobro odnesli," je Karleuša zapisala pod fotografijo, ki jo je na svojem profilu na Instagramu objavila srbska pevka Snežana Đurišić. Poleg nje sta na fotografiji še Ceca Ražnatović in Lepa Brena. Ceca je leta 2003 štiri mesece preživela za zapahi zaradi suma, da je bila vpletena v atentat na premierja Zorana Đinđića, kasneje pa so jo zaradi nezakonitega posedovanja orožja in utaje davkov pri preprodaji nogometašev NK Obilić obsodili na leto dni hišnega zapora.

Na zapis Karleuše se je odzvala Snežana, ki je Jeleni med vrsticami sporočila, da je nesramna. "Vse, kar objavimo na Instagram ali kakšno drugo družbeno omrežje, je dostopno vsem in vsak lahko s tem počne, kar hoče. Tako deluje tudi internet. Stvar osebne odločitve, namena, kulture ali razgledanosti je, kaj bomo napisali, katero fotografijo bomo objavili ali kakšno vsebino bomo komentirali," je zapisala 57-letna pevka.

Karleuša se je kmalu odzvala na Twitterju: "Meni slabi ljudje ne morejo nič. Znam z njimi. Vsakič, ko vidim, da dobri ljudje proti meni podpihujejo slabe ljudi, pa me to vznemiri." Snežana je nato za Kurir pojasnila, da se ne želi vtikati v odnos med Karleušo in Ceco, da se je oglasila le zato, ker je bil nesramen komentar zapisan pod fotografijo, ki jo je objavila.

 

‪Kill 'em with kindness, success, great style and big beautiful natural ASS;-)‬ 🐵

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Karleuša in Ceca, ki sta bili pred davnimi leti dobri prijateljici, sta že dolgo največji sovražnici. Jelena, ki se je lani spravila tudi na hrvaško pevko Severino, se je morala pred leti zaradi pisma, objavljenega na Facebooku, zagovarjati na sodišču. Decembra 2010 je Karleuša na Facebooku objavila zapis, v katerem je na vulgaren način žalila Cecina otroka, Veljka in Anastasijo, Ceco pa uvrstila med sodelavce zemunskega klana.

Ceca je zaradi razžalitve časti od Karleuše zahtevala 88 tisoč evrov odškodnine, a je sodišče odločilo v prid Jelene.

Ne spreglejte