Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
22. 11. 2016,
6.50

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Kanye West

Torek, 22. 11. 2016, 6.50

6 let, 6 mesecev

Kanye West po živčnem zlomu pristal v bolnišnici

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
kanye west | Foto Reuters

Foto: Reuters

Ameriški raper Kanye West je odpovedal svojo koncertno turnejo Saint Pablo, nato pa so ga zaradi izmučenosti odpeljali v bolnišnico.

"Izmučen je in primanjkuje mu spanca. V bolnišnico je odšel sam po nasvetu svojega zdravnika. Dobro je," je za revijo People povedal vir, ki je poudaril, da Westa niso prisilili in da je v bolnišnico odšel po lastni volji.

Nekateri ameriški mediji poročajo, da je težavni raper po živčnem zlomu privezan na posteljo na psihiatričnem oddelku bolnišnice v Los Angelesu.

Napadel Beyonce, Clintonovo in Zuckerberga

West je v soboto na koncertu verbalno napadel pevko Beyonce, ženo svojega (nekoč?) dobrega prijatelja Jay Z-ja, demokratsko predsedniško kandidatko Hillary Clinton in ustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga, zaradi neodobravanja množice pa je nato po 30 minutah koncert prekinil. V nedeljo je odpovedal koncert v Los Angelesu, v ponedeljek popoldne pa je med divjimi govoricami o svojem mentalnem zdravju odpovedal celotno turnejo.

Njegovi prijatelji so povedali, da je bil pokonci po 48 ur skupaj in da so mu stvari začele uhajati izpod nadzora, saj naj bi bil njegov zakon s Kim Kardashian West v velikih težavah, lotevala naj bi se ga paranoja zaradi spora z Jay Z-jem, na Beyonce pa naj bi bil močno ljubosumen.

Njun zakon je menda v velikih težavah. | Foto: Reuters Njun zakon je menda v velikih težavah. Foto: Reuters

V ponedeljek popoldne je policija v Los Angelesu prejela klic v sili. Ko se je izkazalo, da gre za zdravstvene težave, so primer prevzeli reševalci. Ker se je Kanye upiral prevozu v bolnišnico, so ga morali privezati na voziček in odpeljati, trdijo ameriški tabloidi.

Kim Kardashian naj bi se prvič po pariškem ropu v začetku oktobra pojavila v javnosti na plesu v New Yorku, a je zaradi moževe hospitalizacije odpovedala udeležbo. Kim ima po pripovedovanju prijateljev vsega skupaj dovolj in se nenehno prepira s Kanyejem, saj je želela, da sploh ne bi odšel na turnejo, ampak ji stal ob strani po njeni travmatični izkušnji v Parizu.

Ne spreglejte