Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
29. 11. 2016,
9.55

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

bolnišnica rop Pariz Kim Kardashian Kanye West

Torek, 29. 11. 2016, 9.55

6 let, 6 mesecev

Kanye je imel nočne more o Kim

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
kanye west, kim kardashian | Foto Reuters

Foto: Reuters

Kanye West ostaja v bolnišnici, saj se njegovo zdravstveno stanje ni izboljšalo. Raper je pod stalnim nadzorom, žena Kim Kardashian pa mu 24 ur na dan stoji ob strani in ga hrani.

Teden dni zatem, ko je Kanye zaradi živčnega zloma pristal v bolnišnici, ameriški tabloidi poročajo, da so k njegovemu krhkemu mentalnemu zdravju prispevale nočne more, ki jih je imel o ropu v Parizu, med katerim je v začetku oktobra šest moških sredi noči zvezalo Kim, da se je bala za svoje življenje, ter jo oropalo.

"Vse od ropa v Parizu je pretresen. Pri njem je pustilo posledice, tako kot pri Kim. Že misel na to, da bi se ji karkoli zgodilo, ga je pahnila v obup. Ni spal, ker je imel nočne more," je za Us Weekly povedal vir.

"Rop je sprožil vse. Kim je njegova družina, edina družina, ki jo ima. Vzeli so ga medse in ga sprejeli za svojega. Ko je videl travmatizirano Kim, ga je močno prizadelo," je dodal vir.


Preberite še:
Moški ne morejo v korak s Kardashianovimi


Kanye se je zadnjih nekaj koncertov svoje turneje obnašal nenavadno, prejšnji teden pa je njegovo bizarno obnašanje na domu njegovega osebnega trenerja v Los Angelesu tako zaskrbelo njegove bližnje, da so poklicali policijo in zdravniško pomoč. Devetintridesetletnega zvezdnika so po poročanju TMZ morali z lisicami prikleniti na voziček, s katerim so ga odpeljali v bolnišnico.

Trpi za hudo paranojo

Kim je prihitela v Los Angeles iz New Yorka in je zadnji teden ves čas ob možu (vmes je skočila na zahvalno večerjo k sestri Kylie Jenner), ki je močno paranoičen. Med drugim je Jay Z-ja obtožil, da je nad njega poslal poklicne morilce, ves čas pa se boji, da skušajo ljudje uničiti njegov zakon s Kim. Zvezdnica je tako postavila ob stran svojo travmo zaradi ropa in se povsem posvetila očetu svojih dveh otrok.

Snemanje serije ustavljeno za nedoločen čas

Od ropa v Parizu se Kim ni več pojavila pred kamerami, ki snemajo serijo V koraku s Kardashianovimi. Snemanje so zaradi ropa začasno prekinili, odkar je Kanye v bolnišnici pa za nedoločen čas ustavili.

Ne spreglejte