Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
5. 10. 2016,
10.54

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,53

Natisni članek

volitve v ZDA 2016 Bill Clinton Hillary Clinton Barbara Bush George Bush starejši Melania Trump Donald Trump

Sreda, 5. 10. 2016, 10.54

6 let, 6 mesecev

Kako je Trump komentiral gole fotografije Melanie

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,53
melania trump | Foto Twitter

Foto: Twitter

Ameriški mediji so na dan ponovno privlekli Trumpov komentar golih fotografij njegove žene Melanie, ki so daljnega leta 1999 krasile naslovnico revije GQ.

Pred 17 leti so gole fotografije tedaj 26-letne Melanie Knauss posneli na zasebnem Trumpovem letalu boeing 727. Na fotografiji, ki je pristala na naslovnici, Melania nosi le dragulje in črne čevlje z visoko peto. Tudi na drugi fotografiji je Melania bolj razkrita kot oblečena.

Trump pa je nad fotografijami navdušen. "Zagotovo ni videti kot Barbara Bush," je dejal in pri tem omenil nekdanjo prvo damo, sivolaso ženo Georgea Busha starejšega.

Melania je Trumpova tretja žena postala leta 2005. Poroke se je udeležila tudi Trumpova trenutna tekmica za položaj predsednika ZDA Hillary Clinton s svojim možem, nekdanjim predsednikom ZDA Billom Clintonom. Šest let pred tem, ko sta si Donald in Melania na razkošni poroki obljubila večno zvestobo, sta se za krajši čas razšla, in sicer kmalu zatem, ko je revija GQ objavila gole fotografije Melanie.

Letos so se v javnosti pojavile še gole fotografije Melanie z drugo žensko. | Foto: Twitter - Voranc Letos so se v javnosti pojavile še gole fotografije Melanie z drugo žensko. Foto: Twitter - Voranc

Trump je že pred 17 leti imel predsedniške ambicije, mediji pa so gole fotografije Melanie komentirali z besedami, da ženska, ki bi ob Trumpu postala prva dama, ničesar ne skriva. Trumpovi svetovalci so ugotovili, da bi mu gola preteklost Melanie lahko škodovala, zato sta se uradno razšla. Že takrat se je govorilo, da je šlo le za PR-potezo. Ko takrat iz njegovih predsedniških ambicij ni bilo nič, sta se Donald in Melania hitro ponovno našla.

Trump je svojo Melanio vedno zagovarjal, saj je ponosen na njen manekenski videz. Med republikanskimi primarnimi volitvami je skupina, povezana s Trumpovim tekmecem Tedom Cruzom, objavila golo fotografijo Melanie in poleg napisala: "Si njo želite za svojo prvo damo?" Jezni Trump se je takrat odzval z objavo ne preveč privlačne fotografije Cruzove žene Heidi ob fotografiji čudovite Melanie in zapisal: "Slika, ki je vredna več kot tisoč besed."

Ne spreglejte