Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
4. 12. 2016,
8.24

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

2

Natisni članek

Melania Trump horoskop horoskop prva dama Donald Trump

Nedelja, 4. 12. 2016, 8.24

6 let, 6 mesecev

Hladna in preračunljiva bikica?

Kaj o Melanii Trump pravijo zvezde

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

2

Melania Trump | Foto Reuters

Foto: Reuters

Melania Trump je zelo lepa in glamurozna, a tudi precej zadržana. O njenem značaju ni veliko znanega, pogledali smo, kaj o prihodnji prvi dami ZDA pravijo zvezde.

Melania se je rodila v Sevnici 26. maja 1970 v znamenju bika. Za to nebesno znamenje je značilno, da njegovi pripadniki trdno stojijo z nogami na tleh, so praktični in redko sprejemajo kompromise.

Vladarica bikov je Venera, planet lepote in umetnosti, zato ne preseneča, da se je Melania podala v svet mode. Leta 1996 je odšla v ZDA, kjer je dve leti kasneje spoznala Donalda Trumpa.

V Melanijinem horoskopu prevladujejo zemeljski elementi, kar kaže na to, da je praktična in racionalna oseba, ki materialne dobrine in varnost postavlja na prvo mesto, piše hrvaški Tportal.

Na spletni strani Astrotheme, kjer so izračunali horoskop za Melanio, so pojasnili, da pri slavnih, za katere ne vedo točne ure rojstva, predpostavljajo, da so se rodili ob polnoči po lokalnem času. Ker ni znana točna ura njihovega rojstva, je horoskop manj natančen in podroben.

V znamenju bika ima Melania štiri planete, ki so odgovorni za njeno ljubezen do udobja in razkošnega življenja. S Soncem in Saturnom v Biku kaže, da je resna in odgovorna, postavitev Venere in Marsa pa je zaslužna za njeno lepoto in privlačnost.

Venera je poskrbela, da je Melania lepa in šarmantna. | Foto: Getty Images Venera je poskrbela, da je Melania lepa in šarmantna. Foto: Getty Images

Horoskop razkriva, da je Melania močna in odločna ženska, ki dobro ve, kaj želi in kako to dobiti. Položaj Meseca v Kozorogu govori o njeni zanesljivosti in pripravljenosti na žrtvovanje za doseganje družbenih in finančnih ciljev.

Prevlada zračnih znamenj v njeni karti poudarja njeno željo po odnosih in različnih kratkih potovanjih, dejanskih ali simboličnih (nove zamisli).

Ognjena znamenja niso močno prisotna, kar pomeni, da ji primanjkuje topline, entuziazma, bojevniškega duha ali energije. Še manj je v njenem osebnem horoskopu vodnih znamenj, kar pomeni, da težje izraža globino svojih čustev.

Ker je Venera njen dominanten planet, Melania izraža šarm in željo po ugajanju. Poleg tega ima močno umetniško stran, zaradi katere so pri njej poudarjeni koncepti, kot so užitek, lepota in tudi senzualnost.

Eden izmed treh dominantnih planetov je Neptun, kar pomeni, da je nekoliko skrivnostna in dvoumna oseba, obdana z neomejeno domišljijo, ki rada sanjari.

Melania naj bi bila dobra svetovalka. | Foto: Reuters Melania naj bi bila dobra svetovalka. Foto: Reuters

Najpomembnejši znak v njenem horoskopu je bik, kar pomeni, da je konstruktivna, stabilna in čutna. Dober okus, občutek za lepoto, manire in dober razum prispevajo k njenemu šarmu in zapeljivosti.

Naslednji dominantni znak je kozorog, zaradi česar ima bolj strog slog ter je videti zadržana in hladna, ima pa po drugi strani močno voljo in trdnost, občutek dolžnosti ter je ambiciozna.

Horoskop razkriva še, da naj bi bila Melania dobra svetovalka, zanesljiva oseba, ki ji lahko ljudje zaupajo svoje skrivnosti. Je previdna, metodološka in disciplinirana ter zmožna uspešno končati številne dobre projekte.

Glede ljubezenskega življenja njen horoskop razkriva, da je Melania posesivna in ljubosumna, če ji partner zagotavlja harmonijo, ki jo zahteva, pa postane dobra gospodinja, katere dom je zatočišče miru in harmonije s srečnimi otroki.

Verjamete, da je mogoče s pomočjo horoskopa ugotoviti osebne lastnosti posameznika?

  • Da.
    32,68 %
    83 glasov
  • Ne.
    61,81 %
    157 glasov
  • Ne vem./Me ne zanima.
    5,51 %
    14 glasov
Oddanih 254 glasov

 

Ne spreglejte