Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
21. 12. 2016,
15.47

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,60

2

Natisni članek

Kate Middleton princ Charles princ William Božič novo leto princ Harry Elizabeta II. Meghan Markle

Sreda, 21. 12. 2016, 15.47

6 let, 6 mesecev

Kaj bo kraljica porekla na njene toples fotografije?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,60

2

meghan markle | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Romanca princa Harryja in Meghan Markle je zelo resna, paru pa je svoj blagoslov dala tudi britanska kraljica Elizabeta II. Kljub temu se nad romanco zgrinjajo temni oblaki.

Sveža zaljubljenca bosta božič preživela narazen, novemu letu pa naj bi nazdravila skupaj. Harry naj bi načrtoval pot v Los Angeles, kjer bo silvestroval skupaj z Meghan in prvič srečal njeno družino oziroma mamo Dario Radland.

Meghan je upala, da bo s svojim princem preživela tudi božič, a je kraljica ni povabila na skupno božično praznovanje na gradu Sandringham. Kljub temu naj bi Elizabeta II. odobravala najnovejše dekle svojega vnuka in povsem podpira njuno razmerje. Zadovoljstvo z razmerjem 32-letnega Harryja in 35-letne igralke sta pred tem menda že izrazila Harryjev brat, princ William, in oče, princ Charles.

Vprašanje je, ali bodo člani kraljeve družine še vedno zadovoljni z ločenko Meghan, saj so v javnost zdaj pricurljale njene domnevno na pol gole fotografije. Meghan je, ko je bila še poročena s filmskim producentom Trevorjem Engelsonom, med počitnicami leta 2005 na plaži v Grčiji odvrgla zgornji del kopalk, fotografije pa so zdaj, ko je zaradi romance z britanskim modrokrvnežem zaslovela, objavili ameriški tabloidi.

Elizabeta II. je že vajena (na pol) golih fotografij, saj so v javnost prišle tako fotografije golega Harryja kot Kate zgoraj brez. | Foto: Reuters Elizabeta II. je že vajena (na pol) golih fotografij, saj so v javnost prišle tako fotografije golega Harryja kot Kate zgoraj brez. Foto: Reuters

Meghan lahko upa, da bo kraljica razumevajoča, saj so pred časom po spletu krožile tudi gole fotografije Harryja, ki se je v hotelski sobi v Las Vegasu preveč sprostil in si privoščil divjo zabavo. Buckinghamska palača je poskrbela, da fotografij britanski mediji niso objavili, kot se je to leta 2012 zgodilo s fotografijami Kate Middletone. Žena princa Williama se je med skupnimi počitnicami sončila zgoraj brez, kar so ujeli paparaci.

Harry, ki je zaljubljen do ušes, je odločen, da bo Meghan tudi v primeru škandala stal ob strani, nobeno presenečenje za njegove prijatelje pa ne bi bilo, če bi igralko prihodnje leto zaprosil za roko.

Ne spreglejte