Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
21. 2. 2017,
16.08

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

Jennifer Lopez Ellen DeGeneres Harry Styles Leonardo DiCaprio Lenny Kravitz Bradley Cooper Bruno Mars princ Harry Drake The Weeknd

Torek, 21. 2. 2017, 16.08

6 let, 6 mesecev

Jennifer so všeč mlajši, a ta je vendarle premlad

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Jennifer Lopez ima za sabo dve (eno daljše in eno krajše) razmerji s precej mlajšima moškima, a čeprav ji razlika v letih ne dela težav, je pri tem 23-letniku le potegnila črto.

 

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Jennifer se je oglasila v oddaji Ellen DeGeneres. Ker je gostiteljica razglasila, da je pevka in igralka samska ter da nima časa za zmenke in spoznavanje s potencialnim partnerjem, je J.Lo sodelovala v igri Koga bi raje ... V tej gostje izbirajo med dvema slavnima osebama.

Jennifer, ki se je lani po večletnem razmerju razšla z 18 let mlajšim Casperjem Smartom, pred kratkim pa končala tudi kratko romanco s 17 let mlajšim Drakom, je imela najprej na izbiro pevca skupine One Direction Harryja Stylesa in igralca Zaca Efrona. Čeprav je bil na fotografiji Zac zgoraj brez, je Jennifer izbrala britanskega pevca: "Pred nekaj leti bi verjetno izbrala Zaca Efrona, zdaj pa Harryja Stylesa."

Jennifer ni skrivala navdušenja nad Harryjem. | Foto: Getty Images Jennifer ni skrivala navdušenja nad Harryjem. Foto: Getty Images

Igra se je nadaljevala in naslednji se je kot alternativa Harryju pojavil Nick Jonas, ki pa je hitro izpadel, podobno kot tudi raper The Weeknd. "Še vedno Harry," je bila odločna Jennifer.

Možnosti proti ljubljencu najstniških src niso imeli niti Brad Pitt, britanski princ Harry in pevec skupine Coldplay Chris Martin.

Harryja je nato le izpodrinil Lenny Kravitz, njega pa takoj nato Leonardo DiCaprio. Igralec, ki je tudi dober prijatelj Jennifer, je nato odbil "napade" Big Seana, Eda Sheerana, Taya Diggsa, Dereka Hougha in Jamieja Foxxa

Prednost pred Leonardom je nato Jennifer dala Brunu Marsu, ko je imela na izbiro pevca s Havajev in Bradleyja Cooperja, pa je raje izbrala igralca. Končna izbira za Jennifer je bila nato Bradley ali Harry. Trikrat ločena Jennifer je izbrala 23-letnega Harryja, pri tem pa v smehu priznala: "Nekoliko premlad je zame."

Ne spreglejte