Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
19. 10. 2016,
6.17

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ben Affleck Jennifer Garner

Sreda, 19. 10. 2016, 6.17

6 let, 6 mesecev

Jennifer se prepira s taščo

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
ben affleck, jennifer garner | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Svoj razhod sta Jennifer Garner in Ben Affleck napovedala pred več kot letom dni, a do zdaj nihče od njiju še ni vložil uradne zahteve za ločitev. Hollywood se sprašuje, zakaj, odgovor pa bi utegnila biti igralčeva mati.

Christine Boldt je rotila Jennifer, naj se ne loči od njenega sina, ker se boji, da bo z oskarjem nagrajeni scenarist (za film Good Will Hunting) in režiser (za film Argo) po ločitvi zašel na kriva pota in se zatekel k alkoholu ali pa naredil kakšno veliko napako, ki bi lahko ogrozila njegovo kariero in sloves.

Benova mati, na fotografiji s svojima vnukinjama Seraphino in Violet, je v skrbeh za sina, če se bo ločil. | Foto: Cover Images Benova mati, na fotografiji s svojima vnukinjama Seraphino in Violet, je v skrbeh za sina, če se bo ločil. Foto: Cover Images Benova mama se najbolj boji, da bi se ponovila zgodovina in bi Ben brez družine in treh majhnih otrok, za katere mora skrbeti, zapadel v krog zabav in popivanja, njegova kariera pa bi šla po gobe.

Varal jo je

Ben in Jennifer sta razhod napovedala dan pred deseto obletnico poroke, a leto dni po tem še vedno živita pod isto streho in skupaj vzgajata svoje tri otroke – desetletno Violet, osemletno Seraphino in štiriletnega Samuela –, medtem ko je njuna romanca končana. Govorice o težavah v njunem zakonu so se začele pojavljati hkrati z govoricami, da je 44-letni Ben svojo ženo varal z varuško in drugimi ženskami.

Jen ni navdušena nad taščo

44-letna Jennifer je nedavno v intervjuju dejala, da možnosti za njun zakon ni več, čeprav se še vedno zelo spoštujeta in sta v prijateljskih odnosih. Benova mati pa nad zakonom noče obupati in je prosila Jennifer, naj ne začne ločitvenega postopka, čeprav je vse prej kot navdušena nad svojo snaho.

Po drugih informacijah je Christine od Jennifer celo zahtevala, da popravi, kar je ostalo od zakona, nad čimer pa igralka ni navdušena

Ne spreglejte