SiolNET. Slavni
2,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Je varala tudi ameriška ljubljenka Sandra?

2,10

termometer

Sandra Bullock
Foto: Getty Images

Prvi in do zdaj ednini zakon simpatične ameriške igralke Sandre Bullock se je leta 2010 končal z bolečo ločitvijo. Za krivca je obveljal njen mož Jesse James, ki pa je zdaj del krivde pripisal svoji nekdanji ženi.

Sandrin nekdanji mož se je na Twitterju zapletel v spor, med katerim je namignil, da ni le on varal svoje žene, temveč tudi ona njega. Jesse, ki je bil s Sandro poročen pet let, se je na Twitterju obregnil ob številne ženske, ki so pretekli konec tedna protestirale proti novemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu.

Zaradi tvitanja je bil deležen številnih negativnih komentarjev, med drugim so mu očitali, da je varal Sandro. "Ah, draga, varanje deluje v obe smeri. Samo zato, ker ti zna neka igralka privabiti solze v oči, ne pomeni, da ne bo varala svojega moža," je presenetljivo odgovoril 47-letni resničnostni zvezdnik.

Med ločitvijo je kot edini krivec za razpad zakona obveljal Jesse. Med ločitvijo je kot edini krivec za razpad zakona obveljal Jesse. Foto: Getty Images

Sandra in Jesse sta se ločila leta 2010, ko je prišlo na dan, da je on varal z oskarjem nagrajeno igralko. Jesse je priznal afere z več ženskami. "Samo ena oseba je kriva za celotno situacijo, in to sem jaz. Zaradi svoje slabe presoje si zaslužim vse slabo, kar me čaka. To je moji ženi in otrokom povzročilo bolečino in sramoto, ki je ni mogoče razumeti, in zelo sem žalosten, da sem jim to povzročil," je ob ločitvi povedal Jesse.

Jesse in Sandra sta pred razhodom sprožila postopek posvojitve Louisa Bardota, zaradi ločitve pa je na koncu dečka posvojila le igralka.

Namigovanja, da je na stranpoti v zakonu zašel le on, pa niso nič novega. Jesse je v preteklosti že pripomnil, da je Sandra dobra igralka ter da je odlično odigrala vlogo žrtve v njuni ločitvi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin