Je to mogoče?! Tom si želi Nicole.

Tom Cruise želi ponovno združiti moči z nekdanjo ženo Nicole Kidman in z njo posneti film, ki bi vključeval tudi ljubezenski prizor.

Foto: Reuters

Tom je šokiral vse, ko je konec leta 2000 kot strela z jasnega zahteval ločitev od Nicole. Z avstralsko igralko je bil poročen skoraj deset let in nič ni kazalo, da med najbolj znanima hollywoodskima zakoncema škripa. Nicole je tedaj izgubila njunega nerojenega otroka (kasneje je pojasnila, da je šlo za zunajmaternično nosečnost in ne spontani splav, kot so tedaj poročali mediji).

Avstralka je tedaj v zasebnem življenju preživljala težke trenutke, njena kariera pa se je po ločitvi povsem razcvetela. Kasneje se je poročila s Keithom Urbanom, Tom pa s Katie Holmes (vmes je propadel tudi ta njegov zakon) in nekdanja zakonca nista imela več stikov.

Tom bi zdaj to rad spremenil, vsaj če je verjeti poročanju avstralske revije New Idea. Ta trdi, da želi Tom z Nicole ponovno zaigrati v filmu. Znano je, da sta se spoznala med snemanjem filma Dnevi grmenja iz leta 1990, tik pred ločitvijo pa sta posnela film Široko zaprte oči s slovitim režiserjem Stanleyjem Kubrickom, v katerem sta imela razvpito sceno intimnosti, ki pa so jo kritiki označili za precej neposrečeno.

Nicole in Tom sta skupaj posvojila dva otroka, Connorja in Isabello. Nicole in Tom sta skupaj posvojila dva otroka, Connorja in Isabello. Foto: Getty Images

Tom želi zdaj, tako trdi New Idea, posneti nov prizor spolnega odnosa z Nicole za neimenovani film. "Nicole je bila presenečena, ko je Tom stopil v stik z njo, ali bi bila pripravljena ponovno sodelovati z njim," je povedal vir. "Še bolj je bila šokirana zaradi tega, kar je imel v mislih, saj si želi, da bi posnela ljubezenski prizor," je dodal.

Kljub velikemu šoku naj bi Nicole razmišljala o vnovičnem sodelovanju s Tomom, saj se je njun odnos nekoliko otoplil po Tomovi ločitvi od Katie leta 2012.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.