Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
4. 11. 2016,
8.08

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

Natisni članek

Tristan Thompson Lamar Odom prstan Khloe Kardashian Jimmy Kimmel

Petek, 4. 11. 2016, 8.08

6 let, 6 mesecev

Je Khloe Kardashian zaročena?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73
khloe kardashian | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Khloe, najmlajša izmed sester Kardashian, je nastopila v oddaji komika Jimmyja Kimmela, pri tem pa razkrila velik prstan. Nič posebnega, če ga ne bi nosila na prstancu leve roke in sprožila ugibanja, da je zaročena.

Khloe je poskrbela za zelo seksi videz, saj je k oprijetim črnim hlačam oblekla prozoren top, ki je razkrival njen dekolte.

Med oddajo je spregovorila tudi o rojstnodnevni zabavi svoje polsestre Kendall Jenner. Manekenka je pred dnevi dopolnila 21. let in polnoletnost proslavila z veliko zabavo, ki so se je udeležili številni zvezdniki. Kendall je polnoletnost, ko v ZDA lahko začnejo zakonito piti alkohol, bučno proslavila. Khloe je izdala, da je bila Kendall tako zelo pijana, da je naslednje jutro pozabila, da je za rojstni dan dobila Rolls Roycea.

Poudarila je, da ji prestižnega avtomobila ni podaril noben družinski član, temveč neznanec: "Šli smo ven (iz kluba, op. a.) in tam je bil ta tip z Rolls Roycem. Spraševali smo se, ali je darilo fant ali Rolls? Potem pa ji je moški dal ključe avtomobila. Ne vemo, kdo je bil, bil je neki princ."


Preberite še:
Kendall brez modrčka praznovala polnoletnost


Khloe se je šele pred nekaj tedni ločila od Lamarja Odoma. Za nekdanjega zvezdnika LA Lakersov je pred dobrim letom, ko je zaradi prevelikega odmerka mamil skoraj umrl, dolgo skrbela, a njunega zakona, ki je razpadel že pred leti, je zdaj nepreklicno konec.

Dvaintridesetletnica že ima novega fanta, prav tako košarkarja. To je igralec ekipe Cleveland Cavaliers, 25-letni Tristan Thompson. "Khloe veliko časa preživlja v Clevelandu s Tristanom. Zelo ga podpira in med njima postaja resno. Zelo sta si všeč in ona načrtuje, da bo z njim preživela še več časa," je za revijo People pred dnevi potrdil neimenovani vir.

Je med njima že tako resno, da je Tristan Khloe že zaprosil za roko?

Ne spreglejte