Jay Z priznal, da ga je Beyonce skoraj zapustila

Potem ko so oboževalci v novem albumu Jay Z-ja videli številne namige, da svoji ženi Beyonce ni bil vedno zvest, je ameriški raper priznal, da njun odnos ni bil zgrajen na resnici.

Govorice, da je Jay Z Beyonce varal, so se začele pojavljati že, ko je njena sestra Solange svojega svaka napadla v dvigalu po plesu Met Gala leta 2014.

Govorice, da je Jay Z Beyonce varal, so se začele pojavljati že, ko je njena sestra Solange svojega svaka napadla v dvigalu po plesu Met Gala leta 2014. Foto: Getty Images

Jay Z je v mini dokumentarcu za svoj novi album 4:44 praktično priznal svojo nezvestobo, o kateri je Beyonce pela na svojem albumu Lemonade. V 11-minutnem prispevku številni zvezdniki, kot sta Chris Rock in Will Smith, govorijo o svojih odnosih z ženskami.

"To je moje resnično življenje. Prišel sem do te točke in zgradila sva to veliko, lepo palačo odnosa, ki ni bila povsem zgrajena na stoodstotni resnici in začele so se kazati razpoke. Začele so se dogajati stvari, ki jih javnost lahko vidi," je o svojem zakonu povedal Jay Z. "Potem sva morala priti do točke, da sva rekla: Ok, podriva to in začniva graditi od začetka. To je najtežja stvar, ki sem jo naredil," je še priznal.

Raper je povedal, z Beyonce je poročen od leta 2008, pred tedni pa sta povila dvojčka, ki sta se pridružila njuni prvorojenki Blue Ivy, da je bila borba za njegov odnos z Beyonce težja kot odraščanje v revščini ali to, da so nanj streljali.

"Kaj se pravkar dogaja z mojim telesom? Ali sem ravnokar rekel: Ne zapusti me? To je nekaj novega zame," se je 47-letni zvezdnik s pravim imenom Shawn Carter spomnil počitnic, na katerih je moledoval svojo ženo, naj ga ne zapusti.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.