SiolNET. Slavni
10

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Janez Janša z družino užival v toplih krajih

10

termometer

Janez Janša ne razkriva velikokrat svoje zasebnosti, tokrat pa je ponosno pokazal, kako je s svojo mlado družino užival v toplih krajih.

Prvak opozicije je na svojem Facebook profilu objavil kolaž fotografij, s katerih je razvidno, da je z ženo Urško Bačovnik Janša ter sinovoma Črtomirjem in Jakobom užival na peščenih plažah. Kje in kdaj je družina Janša dopustovala, ni razkril, saj je poleg fotografij zapisal le "po puščavi". Pod objavo so številni v komentarjih zapisali, kako lepa družina so.

Skupaj sta že desetletje

Janša in zdravnica Urška Bačovnik sta se spoznala pred desetimi leti, javnosti je predsednik SDS svojo izbranko predstavil novembra 2006, nato pa ga je spremljala na več uradnih dogodkih, ki se jih je udeležil kot premier. Poroka je sledila v cerkvi v Drežnici nad Kobaridom 4. julija 2009, dobrega pol leta zatem, ko je Janša končal prvi mandat kot predsednik vlade.

Zakonca sta prvič zibala avgusta 2011, ko se je rodil Črtomir, skoraj točno dve leti pozneje pa se je družini pridružil še Jakob. Janša ima z nekdanjo partnerico Silvo Predalič dva odrasla otroka, sina Žana in hčerko Niko.

Komentarji

13

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Maj / 07.12.2016. ob 10:43 +5 - 2

  Lepo je uživat, če ti davkoplačevalci vse plačujejo, ustavni sodniki pa dovolijo, da delaš kar želiš...

  +5 - 2
 • željudin / 07.12.2016. ob 14:03 +2 - 1

  odgovor maju : ustavno sodišče je v svoji odločitvi zapisalo, da je treba sodit po zakonu in da je treba krivdo dokazat. seveda pa vi sodišč ne potrebujete. vi veste, da je človek kriv in pika.

  +2 - 1
 • Kapodistrias / 07.12.2016. ob 09:40 +2 - 1

  Ali ne bi smel, tako kot na tisoče Slovencev?

  +2 - 1
delitve: 143
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin