Janet šokirala svojo družino

Janet Jackson, ki je prejšnji teden pri 50 letih rodila svojega prvega otroka, kljub temu trenutno ne preživlja najbolj veselih dni. Namesto da bi se veselila rojstva sina, se prepira s svojo družino.

Janet se je postavila na stran moža ter vedno bolj sprejema islamsko vero, kar pa njeni družini ni všeč.

Janet se je postavila na stran moža ter vedno bolj sprejema islamsko vero, kar pa njeni družini ni všeč. Foto: Getty Images

Janet, ki naj bi zaradi svojega moža, katarskega milijonarja  Wissama Al Mane, sprejela muslimansko vero, je po poročanju ameriških tabloidov za svojega novorojenega sina Eissa organizirala žrtveni zakol koze ali ovce, da bi pokazala svojo hvaležnost Alahu.

Krvavi običaj naj bi povsem razklal družino Jackson, katere člani so prepričani, da je Wissam Janet opral možgane.

Janet in Al Mana sta poročena od leta 2012. Ko je izvedela za nosečnost, je želela Janet otroka poimenovati po svojem pokojnem bratu Michaelu, a njen mož za to ni hotel niti slišati. Ženo je prepričal, da mora imeti njun otrok tradicionalno muslimansko ime, poroča Radar.

Njena starša, Katherine in Joe, ki sta predani Jehovovi priči, je zbodlo tudi to, da je Janet sinu dala ime Eissa, ker izhaja iz imena Jezus.

Njuna odločitev je močno razočarala družino Jackson, ki so Jehovove priče, v tej veri pa je odraščala tudi Janet. V zadnjem času pa se pevka zaradi svoje nove vere vse pogosteje prepira s svojimi starši, brati in sestrami.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.