Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 12. 2017,
14.15

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,38

1

Natisni članek

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Torek, 5. 12. 2017, 14.15

6 let, 4 mesece

Izbranka Cristiana Ronalda prvič po porodu spregovorila za javnost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,38

1

Georghina

"Na porod imam res lepe spomine. Najbolj na prvo pestovanje hčerke in trenutek, ko so v porodni sobi predvajali glasbo Alicie Keys. To je atmosfero naredilo še bolj edinstveno." S temi besedami je izbranka nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez, ki je pred manj kot mesecem dni rodila hčerko Alano Martino, v izčrpnem intervjuju za špansko revijo povzela spomine na svojo porodno izkušnjo.

Beseda, podkrepljena s superlativi, se je kakopak vrtela tudi okrog njenega partnerja, ki ima od 12. novembra letos že štiri otroke. Od tega so se mu kar trije rodili letos.

Georgina Rodriguez, mati četrtega otroka Cristiana Ronalda, Alane Martine, je sploh prva mama katerega izmed Ronaldovih otrok, ki je javnosti znana. Ženski, ki sta rodili njegovega prvorojenca – Cristiano Ronaldo mlajši že stopa po očetovih nogometnih stopinjah, – in dvojčka Matea in Evo, ta sta na svet prijokala poleti, javnost namreč ne pozna.

Tudi zato je toliko več pozornosti deležna simpatična in prikupna Španka. Na njenem telesu že dobre tri tedne po porodu ni nobenih sledi nosečnosti. Kot je povedala v izčrpnem intervjuju za špansko revijo Hola!, je razlog verjetno v tem, da je bila ves čas nosečnosti fizično dejavna, med drugim se je ukvarjala s salso, skrbela pa je tudi za zdravo prehrano.

 

Así he comenzado hoy el día: bailando de buena mañana. ¡¡¡Feliz jueves a tod@s!!! 💃🏻✨❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

"Zelo me je presenetilo, kako hvaležno je telo, če mu posvečaš dovolj pozornosti," je dejala. "Nisem na dieti, se pa prehranjujem zdravo in uravnoteženo, nikakor pa nisem obremenjena s številkami na tehtnici. Telovadim in veliko hodim," je razkrila skrivnost svoje ponosečniške postave, ki ji je največ koristi prinesel ples. "Ples bi moral biti sestavni del življenja vsakogar. Ima vse, kar je potrebno. Krepi telo in zaradi učenja koreografije tudi duha. Ples je družabno dejanje, osrečuje te in te nasmeji," je prepričana.

 

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Razkrila je tudi nekaj podrobnosti iz porodne sobe. "Cristiano je bil ves čas poroda z mano. Spodbujal me je, mi prigovarjal, da sem lahko povsem mirna, da sem vso nosečnost lepo skrbela zase. Da mi bo bog pomagal in da se dobrim ljudem dogajajo lepe stvari. Na porod imam res lepe spomine. Najbolj na prvo pestovanje hčerke in trenutek, ko so v porodni sobi predvajali glasbo Alicie Keys. To je atmosfero naredilo še bolj edinstveno," je povedala španska lepotica, ki je svoj prvi porod opisala kot hiter in čudovit.

Ne spreglejte