Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
26. 2. 2017,
8.14

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

1

Natisni članek

Angelina Jolie Brad Pitt ločitev Hollywood

Nedelja, 26. 2. 2017, 8.14

6 let, 6 mesecev

Hollywood Angelini obrača hrbet

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

1

Angelina Jolie | Foto Reuters

Foto: Reuters

Nekoč je bila ena najbolj iskanih igralk, po umazani ločitveni vojni, ko je skušala očrniti Brada Pitta, pa je Angelina Jolie v Hollywoodu precej nezaželjena.

Ko je septembra lani Angelina vložila zahtevo za ločitev od Brada, so kmalu sledile obtožbe na njegov račun, da je zlorabljal otroke. Po tednih umazane ločitvene vojne, ki je grozila, da bo uničila Bradov ugled, so se stvari obrnile. Uradna preiskava ga je oprala kakršnegakoli suma, z Angelino pa sta se v dobro svojih šestih otrok dogovorila, da bosta ločitev končala za zaprtimi vrati. Brad se je januarja letos zmagovito vrnil, ko so mu kolegi na podelitvi zlatih globusov namenili stoječe ovacije.

Hollywood je toplo sprejel Brada, pri Angelini pa je zgodba nekoliko drugačna. V nedavnem čustvenem intervjuju je prvič javno spregovorila o ločitvi in zatrdila, da bosta z Bradom in otroki vedno družina, in dodala, da še vedno misli, da je Brad dober oče. Nekateri so to videli kot poskus, da bi oprala svojo podobo, saj je v Hollywoodu obveljalo, da je ona hotela očrniti Brada, drugi pa kot dobro promocijo za njen zadnji film, ki govori o krvavi zgodovini Kambodže.

Nedavno so se pojavile govorice, da ima Angelina dovolj Hollywooda in da se namerava umakniti, a po zadnjih trditvah si Angelina še vedno želi režirati in igrati v filmih, čeprav vodilni v hollywoodskih studiih niso več tako pripravljeni na sodelovanje z njo kot nekoč. En razlog za to je po poročanju ameriških medijev, da brez Brada in medijske pozornosti, ki sta jo vzbujala kot Brangelina, ni več tako zanimiva.

Kot polovica Brangeline, enega najbolj prepoznavnih parov na svetu, je bila Angelina za producente veliko bolj zanimiva. Igralka bo težko še kdaj zahtevala po 20 milijonov dolarjev za film, pravijo v Hollywoodu, kjer se bojijo, da igralka postaja strup za dobiček filmov, v katerih nastopa. | Foto: Reuters Kot polovica Brangeline, enega najbolj prepoznavnih parov na svetu, je bila Angelina za producente veliko bolj zanimiva. Igralka bo težko še kdaj zahtevala po 20 milijonov dolarjev za film, pravijo v Hollywoodu, kjer se bojijo, da igralka postaja strup za dobiček filmov, v katerih nastopa. Foto: Reuters

Drugi razlog pa naj bi tičal v tem, da je preprosto predraga. Stroški, ki jih morajo plačati producenti, da z družino in celotnim spremstvom pride na prizorišče snemanja, pa tudi stroški, ki jih povzroča z zahtevami po popravkih scenarijev, so preprosto preveliki.

Za nedavno premiero njenega zadnjega filma v Kambodži naj bi moral Netflix odšteti kar milijon dolarjev, saj je v to azijsko državo odpotovala z zasebnim letalom z vsemi šestimi otroki. Da bi ugodili Angelini, so njenega 15-letnega sina Maddoxa, ki ga je igralka posvojila prav v Kambodži, navedli kot izvršnega producenta filma First They Killed My Father. Premiera filma blizu templja Angkor Wat pa se je izkazala za pravo logistično nočno moro.

Da bi se izognila podobnim stroškom, je predsednica Foxa Stacey Snider že avgusta lani po več mesecih pogajanj zavrnila 41-letno Angelino in njene zahteve po popravkih scenarija za film Umor na Orient Expressu.

Ne spreglejte