Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
22. 11. 2016,
8.04

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

podelitev Michelle Obama Jay Pharoah Melania Trump Gigi Hadid

Torek, 22. 11. 2016, 8.04

6 let, 6 mesecev

Gigi o Melanii: Verjamem, da razume šovbiznis

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
Gigi Hadid, Jay Pharoah | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Gigi Hadid, ki se je zaradi oponašanja Melanie Trump med vodenjem podelitve ameriških glasbenih nagrad znašla pod plazom kritik, se je nanje odzvala z na roko napisano izjavo.

"Bila sem počaščena, da sem sinoči vodila ameriške glasbene nagrade in da sem sodelovala z nekaterimi najbolj cenjenimi pisci v poslu. Odstranila ali spremenila sem vse v besedilu, kar se mi je zdelo, da je šlo predaleč in - ali se to odločite videti ali ne - kar je ostalo, je bilo narejeno s humorjem in nobenimi slabimi nameni," je 21-letna supermanekenka med drugim zapisala.


Preberite še:
​Gigi se je norčevala iz Melanie


"Tudi sama sem bila v središču komičnega skeča, ki so ga predvajale televizije po vsej državi in v katerem so se norčevali iz mojih dejanj, pa mi je v tem uspelo najti humor. Verjamem, da Melania razume šovbiznis in kako se pišejo ter vodijo oddaje. Opravičujem se vsakomur, ki sem ga užalila, in si želim samo najboljše za našo državo. S spoštovanjem," je končala.

Melania ali njen mož Donald trump, ki rad na Twitterju verbalno obračunava s svojimi nasprotniki, se na Gigijino oponašanje prihodnje prve dame ZDA (še) nista odzvala. | Foto: Getty Images Melania ali njen mož Donald trump, ki rad na Twitterju verbalno obračunava s svojimi nasprotniki, se na Gigijino oponašanje prihodnje prve dame ZDA (še) nista odzvala. Foto: Getty Images

Na burne odzive, med katerimi so Gigi zaradi njenega oponašanja Melanie Trump z narejenim vzhodnoevropskim naglasom obtožili celo rasizma, se je odzval tudi Gigijin sovoditelj na podelitvi Jay Pharaoh. "Vsi skupaj pritisnite za minuto na zavore. Zadnjih osem let je bila prelepa Michelle Obama žrtev izdatnega žaljenja. Prelepo prvo damo so označili za opico, gorilo, da je videti kot moški, grdo, nagnusno, neprimerno, da bi bila v beli hiši ... pa ni nihče zares znorel zaradi tega. Na podelitvi ameriških glasbenih nagrad niso pretiravali z govorom, ki se je dejansko zgodil, ko je Melania jasno prepisala (to je bila šala) govor. Nismo rekli, da je grda, podobna moškemu ali karkoli podobnega, pa se vsem zmeša?! Resno?" svojih čustev ni skrival komik in igralec.

Ne spreglejte