George se je zaljubil na prvi pogled

George Clooney je bil dolga leta eden najbolj zaželenih hollywoodskih samcev. Zakonu se je izogibal na vse pretege, a ko je spoznal pravo, so bile njegove zaprisege, da se ne bo več poročil, zgodovina.

George ne more prehvaliti svoje žene, nad njo pa je navdušen tudi njegov oče.

George ne more prehvaliti svoje žene, nad njo pa je navdušen tudi njegov oče. Foto: Reuters

Clooney je pred časom razkril, da je moral skoraj pol ure klečati na kolenu, preden je britanska odvetnica Amal Alamudin pristala, da bo postala njegova žena. Zakonca sta pred dobrim tednom postala presrečna starša dečka in deklice, njegov oče pa je sedaj razkril, kako je bilo, ko sta se prvič spoznala.

Danes 83-letni Nick Clooney je bil prisoten, ko je njegov sin prvič spoznal Amal na neki večerji leta 2013, na kateri sta bila prisotna tudi starša hollywoodskega zvezdnika.

"Njuna usoda je bila zapečatena po tem prvem srečanju. George se je zaljubil na prvi pogled. Takoj nam je bila všeč, ker je bila šarmantna, prečudovita in očitno zelo sposobna, kasneje tistega večera pa smo videli, da je zelo prijazna. Takoj, ko sem videl, kako se George pogovarja z njo, sem svoji ženi rekel, da bo nekaj na tem," je povedal Nick, upokojeni novinar.

George in Amal sta kmalu postala par, čez dobro leto pa sta se poročila v Benetkah. "Ta ženska mu pomeni zelo veliko, in to skoraj od prvega trenutka. Neverjetno," je še razkril Nick, ki je navdušen, da je postal dedek, ko je 38-letna Amal v začetku meseca v Londonu rodila Ello in Alexandra.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.