Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
24. 3. 2017,
15.19

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Melania Trump Donald Trump Emma Thompson Kenneth Branagh Bill Clinton Hillary Clinton

Petek, 24. 3. 2017, 15.19

6 let, 6 mesecev

Emma razkrila, da jo je Donald Trump povabil na zmenek

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53
Emma Thompson | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Britanska igralka Emma Thompson je v intervjuju razkrila, da jo je nekoč milijarder povabil na zmenek. Ta bogataš je zdaj predsednik ZDA Donald Trump.

Igralka je v pogovoru za skandinavsko oddajo Skavlan razkrila, da jo je Trump povabil na zmenek leta 1998, ko je v Los Angelesu snemala film Primary Colors. Film je ohlapno temeljil na predsedniški kampanjo leta 1992, ko je slavil Bill Clinton, mož Hillary Clinton. Lik Thompsonove v filmu je slonel na Clintonovi, ki je novembra lani doživela grenak poraz proti Trumpu.

Emma je povedala, da je bila v svoji prikolici na prizorišču snemanja političnega filma, ko je zazvonil njen telefon. "Zdravo, tukaj Donald Trump," je rekel glas na drugi strani. Bilo je, kot bi "jelen vstopil v mojo prikolico", je dejala 57-letna igralk. Bila je presenečena, saj telefon v prikolici do takrat ni še nikoli zazvonil, poleg tega je klic prejela le dan zatem, ko je bila končana njena ločitev od igralca Kennetha Branaghana.

Trump je istega leta, kot je na večerjo povabil Emmo, spoznal svojo tretjo ženo Melanio Knauss. | Foto: Getty Images Trump je istega leta, kot je na večerjo povabil Emmo, spoznal svojo tretjo ženo Melanio Knauss. Foto: Getty Images "Mislim, da bi se dobro razumela"

Nepremičninski mogotec ji je ponudil nastanitev v eni izmed svojih Trumpovih stolpnic, nato pa je po besedah Thompsonove dodal: "Veš, mislim, da bi se midva dobro razumela. Morda bi lahko kdaj šla na večerjo."

Emma povabila ni sprejela: "Nisem vedela, kaj naj naredim sama s sabo. Rekla sem samo: 'V redu, se ti oglasim. Hvala, da si poklical.'"

Trump se je leta 1997 ločil od svoje druge žene Marle Maples, svojo zdajšnjo ženo, Sevničanko Melanio Trump, pa je spoznal naslednje leto. Emma se je po ločitvi od Branaghana leta 2003 poročila z Gregom Wisom, s katerim imata hčerko Gaio.

 

Ne spreglejte