Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
15. 11. 2016,
12.02

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

Natisni članek

Andy Cohen John Mayer Katy Perry Taylor Swift

Torek, 15. 11. 2016, 12.02

6 let, 6 mesecev

Dokaz, da je med njima res "slaba kri"

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90
katy perry, taylor swift | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Ameriški televizijski voditelj Andy Cohen v svoji knjigi razkriva, da med pop princeskama Taylor Swift in Katy Perry zares veje hladen veter.

Cohen v knjigi Superficial: More Adventures from the Andy Cohen Diaries (Plitko: Več dogodivščin iz dnevnika Andyja Cohena) piše o tem, kako je skušal zgladiti spor med pevkama, a pri tem ni bil uspešen.

Na letošnji prireditvi Met Gala, ki je bila maja v New Yorku, je Andy sedel poleg Taylor. Ko mu je 26-letnica potožila, da zaradi ljudi pred seboj ne vidi dobro nastopajočih, ji je predlagal, naj sede poleg 32-letne Katy. "Zakaj sem čutil potrebo, da se vmešam, ne bom nikoli vedel (morda sem se potegoval za mesto v njeni ekipi?). Nedolžno sem ji rekel ravno napačno stvar, in sicer: 'Tvoja prijateljica Katy sedi v kotu in okoli njej je dovolj prostora,'" je anekdoto začel Andy.

andy cohen | Foto: Reuters Foto: Reuters Katera Katy?

"Katera Katy?" se je po Cohenovih trditvah odzvala Taylor. "Rekel sem Perry, takrat pa mi je dala jasno vedeti, da je ta pravo nasprotje njene prijateljice," je razkril. Dodal je, da ga je Taylor prosila, naj tega, kar je rekla, ne razkrije v svoji oddaji. "Ni pa mi grozila, naj tega ne zapišem v svoji knjigi," je dodal.

Spor zaradi plesalcev?

Kaj je sprožilo javno znano sovraštvo med pevkama, ni znano. Leta 2012 so trije plesalci, ki so večinoma sodelovali s Katy, pred koncem turneje zapustili Taylor in se pridružili Katy.

Napetosti med pevkama so v javnost prišle leta 2014, ko je Taylor v intervjuju priznala, da njena uspešnica Bad Blood (v prevodu Slaba kri) govori o tem, da sta ona in neimenovana umetnica pravi sovražnici. Taylor je svojo sovražnico obtožila, da je skušala sabotirati njeno turnejo, to, da imata istega nekdanjega fanta - pevca Johna Mayerja -, pa gotovo ne pomaga premostiti prepada med njima.

Ne spreglejte