Dobra novica za veliko zvezdo nekdanje Jugoslavije

Hrvaška pevka Tajči, ki že dolga leta živi v ZDA, je pred časom sporočila, da se njen mož bori s hudo boleznijo, tokrat pa je oče njenih treh otrok z oboževalci delil ohrabrujočo novico.

Pevka Tajči je prejela spodbudne novice.

Pevka Tajči je prejela spodbudne novice. Foto: gofundme.com

Matthew Cameron, mož 46-letne pevke, je na svojem profilu na Facebooku zapisal, da se je bolezen - rak na pljučih - popolnoma ustavila. "Ravno sem dobil prvi CT-posnetek, odkar sem začel zdravljenje. Zdravilo, ki sem ga prejemal, je, kot kaže, povsem ustavilo raka. Na nekaterih mestih se je celo zmanjšal (posebej v levem pljučnem krilu, kjer je bilo najhuje). Še vedno čutim precejšnjo bolečino na levi strani," je zapisal Matthew in se vsem zahvalil za podporo.

Tajči je konec februarja sporočila, da se mož bori z boleznijo, in prosila za finančno pomoč, saj je njen mož samozaposlen, sama pa nima redne zaposlitve. Poudarila je, da sta z možem borca, in izrazila prepričanje, da bo njuna družina hudo zdravstveno preizkušnjo prestala.

Tajči, ki je zaslovela leta 1990, ko je še ne 20-letna na izboru za pesem Evrovizije zastopala Jugoslavijo in obnorela državo s pesmijo Hajde da ludujemo, ter Matthew imata tri sinove: 16-letnega Danteja Xavierja, 14-letnega Evana Amadeusa in 11-letnega Blaiseja Ludviga.

 

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.