Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
8. 1. 2017,
7.43

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Alexandra Shipp Brianna Hildebrand mladi Joey King Neel Sethi Jessie T. Usher Lily-Rose Depp Johnny Depp Blake Jenner Kyla Kenedy Ezra Miller Tom Holland

Nedelja, 8. 1. 2017, 7.43

6 let, 6 mesecev

Deset mladih zvezdnikov, na katere bodite pozorni

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

V Hollywood vsak dan prihajajo novi in novi ljudje z velikimi sanjami o tem, da jim bo uspelo v svetu filma. Želja se uresniči le redkim.

Tudi tako veliki zvezdniki, kot so Tom Cruise, Leonardo DiCaprio in Halle Berry, so bili nekoč le mladi igralci, ki so poskušali uspeti. Sledi jim mladi rod tistih, ki se v svetu filma prebijajo v ospredje s svojim talentom in karizmo. Poglejmo, komu za letos napovedujejo preboj.

Brianna Hildebrand

 

My body is in a sea foam cloud

A photo posted by Brianna Hildebrand (@briannahilde) on

Nase je ta 20-letna Američanka opozorila v filmu Deadpool, nato pa še v drami First Girl I Loved, za letos pa je napovedan njen film Tragedy Girls, ki bo dodal razpon njenemu igralskemu talentu.

Alexandra Shipp

 

Last night was so much fun! Thank you @hollywoodreporter 😘 #nextgeneration

A photo posted by Alexandra Shipp (@alexandrashipppp) on

Še ena igralka, ki bo letos igrala v filmu Tragedy Girls, je 25-letnica iz Arizone, ki je nase opozorila z vlogo Storm v zadnjem filmu Možje X, poleg tega pa zaigrala tudi glavno vlogo v biografiji o tragično umrli pevki Aaliyah.

Neel Sethi

Če bodo njegove prihodnje vloge tako dobro odigrane kot tista v filmu Knjiga o džungli, se mlademu Američanu, ki je konec decembra lani dopolnil 13 let, ni treba bati za lastno filmsko prihodnost.

Lily-Rose Depp

 

Chanel Virgin Mary @saraifiszel @mr_alexandrycosta 🌹

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Komaj 17-letna hčerka Johnnyja Deppa in Francozinje Vanesse Paradis je trenutno ljubljenka glavnega oblikovalca modne hiše Chanel Karla Lagerfelda. Najstnica je že odigrala nekaj manjših vlog, filmski svet pa z zanimanjem opazuje, ali ji bo uspela kariera, ki bo vsaj približno tako uspešna kot kariera njenega očeta.

Jessie T. Usher

 

i just be working .

A photo posted by Jessie T Usher Jr (@jessietusher) on

Pri 24 letih je Jesse stopil v velike (filmske) čevlje. V filmu Dan neodvisnosti: Nova grožnja je zaigral posvojenega sina Smithovega lika, pred tem pa je nastopal v nekaj televizijskih oddajah. 

Blake Jenner

Štiriindvajsetletnik iz Miamija je pred leti zmagal v resničnostni seriji The Glee Project in nato zaigral v seriji Glee, srca oboževalk pa je osvojil z vlogo Dariana v filmu The Edge of Seventeen. Poročen je z igralko Melisso Benoist, najbolj znano po glavni vlogi v seriji Supergirl, ki pa je konec lanskega leta vložila zahtevo za ločitev.

Joey King

 

You don't want 0 problems big fella 💋 @teenvogue

A photo posted by Joey King (@joeykingactress) on

Sedemnajstletnica iz Kalifornije je nase opozorila z vlogo v filmu Ramona and Beezus, v katerem je zaigrala skupaj s Seleno Gomez, pojavila pa se je tudi v videospotu Taylor Swift za pesem Mean. Leta 2014 je ob Zachu Braffu zaigrala v njegovem filmu Wish I Was Here, letos pa v kinematografe prihajata njena filma Stargirl in The Possibility of Fireflies.

Kyla Kenedy

 

💜

A photo posted by Kyla Kenedy (@kenedy_kyla) on

Trinajstletnica trenutno blesti v komediji Speechless, pred tem pa je občasno nastopala v uspešni seriji Živi mrtveci. Letos bo na velika platna prišel film Love Is All You Need?, ki naj bi jo izstrelil med zvezde.

Ezra Miller

 

#ezramiller

A photo posted by 🐳 (@exadreamxo) on

Igralec, pevec, glasbenik in aktivist ima zaradi vloge v filmih Pogovoriti se morava o Kevinu ter The Perks of Being a Wallflower že zdaj precej gorečih oboževalcev. V dveh letošnjih uspešnicah - Batman proti Supermanu: Zora pravice in Odred odpisanih - je upodobil Flasha, letos pa bo imel glavno vlogo, ko bo stripovskega junaka upodobil v filmu Justice League.

Tom Holland

 

What a great night. Thanks @gq for having me and thank you @dior for suiting me up.

A photo posted by ✌️ (@tomholland2013) on

Po Tobeyju Maguiru in Andrewu Garfieldu je v čevlje Spidermana stopil 20-letni angleški igralec, ki smo ga letos lahko videli v filmu Stotnik Amerika: Državljanska vojna, za prihodnje leto pa mu ravno zaradi vloge Petra Parkerja v filmu Spider-Man: Homecoming napovedujejo svetlo prihodnost.

Ne spreglejte