Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
15. 6. 2017,
9.51

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Olivier Martinez Sean Penn Gabriel Aubry Halle Berry Charlize Theron

Četrtek, 15. 6. 2017, 9.51

6 let, 6 mesecev

Charlize ujela bivšega Halle Berry

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Charlize Theron je bila samska, vse odkar se je leta 2015 razšla z igralskim kolegom Seanom Pennom, a to se je zdaj spremenilo.

 

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on

Igralka iz Južne Afrike se zadnjih nekaj mesecev sestaja s kanadskim manekenom Gabielom Aubryjem, nekdanjim spremljevalcem Halle Berry, poroča revija OK! magazine.

Najnovejši hollywoodski par se je zbližal v šoli v Los Angelesu, ki jo obiskujeta Gabrielova hčerka, devetletna Nahla, ki jo ima s Halle, in Charlizin posvojeni sin, šestletni Jackson. Štiridesetletni Gabriel in 44-letna Charlize sta se večkrat srečala na zasebni šoli. "Zbližala sta se na igrišču in dogodkih za starše," je povedal vir in dodal, da se je njuno spogledovanje razvilo v romanco.

"Skupaj sta bila nekajkrat na večerji, ko nista skupaj, pa pogosto govorita po telefonu. Zelo sta si všeč. Še vedno je zgodaj, zato želita ostati diskretna, a med njima obstaja pristna povezava in več kot očitno se privlačita. Gabriel skuša biti 'kul', a Charlize je zatreskana. Bolj ko se spoznavata, bolj ugotavljata, da imata veliko skupnega," je še razkril vir.

Odmevna romantična razmerja

Oba sta svoji karieri začela kot modela in imata za seboj odmevni romanci. Gabrielova s 50-letno Halle se je neslavno končala leta 2010, sledili so prepiri glede skrbništva nad njuno hčerko, Gabriel pa se je celo zapletel v pretep z Olivierjem Martinezom, tedaj še Hallejinim zaročencem (vmes sta se poročila, dobila sina in tudi že ločila). Po koncu razmerja s Halle so Gabriela opazili na zmenku s Kim Kardashian, a iskrica med njima ni preskočila.

Je pa zato zelo prasketalo med Charlize in Seanom Pennom, ki sta bila pred tem dolgo prijatelja, na snemanju filma pa sta se zaljubila. A namesto poroke je pred dvema letoma sledil nenaden konec zveze, ki naj bi jo končala Charlize.

 

Ne spreglejte