SiolNET. Slavni
1,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Brat Paris Hilton v velikih težavah

1,58

termometer

conrad hilton, paris hilton
Foto: Getty Images

Pred desetletjem je svojim staršem sive lase povzročala tedaj najbolj razvpita medijska zvezdnica Paris Hilton, zdaj gre po njenih stopinjah njen mlajši brat Conrad Hilton.

Mladi Conrad - ime mu je enako kot pradedku, ki je ustanovil hotelsko verigo Hilton - se je znašel v navzkrižju z zakonom. Triindvajsetletnik je obtožen, da je izpred hiše očeta nekdanjega dekleta ukradel avtomobil bentley continental ter kršil prepoved približevanja.

Ko se je mladi hotelski dedič včeraj znašel na sodišču, pa je sodnik zaradi njegovega nenavadnega obnašanja - kričal je na prisotne, med drugim naj bi izrekel nekaj homofobnih besed - odredil, da ga odpeljejo v psihiatrično bolnišnico.

Hiltona je na sodišču zagovarjal sloviti odvetnik Robert Shapiro, ki je v preteklosti branil O. J. Simpsona na sojenju zaradi umora nekdanje žene in njenega prijatelja. Če bo Conrad obsojen, mu grozi do štiri leta zapora.

To je precej več od časa, ki ga je v zaporu pred dobrim desetletjem preživela njegova razvpita sestra Paris Hilton. Potem ko so jo leta 2006 ujeli pijano za volanom avtomobila, kasneje pa še med vožnjo brez vozniškega dovoljenja, je v zaporu, kamor se je odpravila v spremstvu svoje matere in številnih fotografov, preživela 22 dni od dosojenih 45 dni.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin