Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sobota,
19. 11. 2016,
15.11

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18

Natisni članek

Mehika posvojitev otrok Justin Theroux Jennifer Aniston Angelina Jolie sirotišnica

Sobota, 19. 11. 2016, 15.11

6 let, 6 mesecev

Bo šla Jennifer po Angelininih stopinjah?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18
Jennifer Aniston, Justin Theroux | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Jennifer Aniston je v nedavnem intervjuju ponovila, da je srečna tudi brez otrok, a ameriški mediji igralki vztrajno pripisujejo, da je ali noseča ali pa da bo posvojila.

Jennifer naj bi svoj materinski čut zadovoljila s tem, da podpira dve mehiški sirotišnici, 47-letna ameriška igralka pa naj bi celo razmišljala, da bi katero od sirot posvojila in odpeljala s seboj v Hollywood.

Nekdanja Prijateljica je organizirala finančno podporo in nujne potrebščine za sirotišnici. "To je prineslo nekaj veselja v njeno življenje in jo pripeljalo bliže k njenim sanjam, da bi imela svojega otroka," ameriški tabloidi navajajo neimenovani vir.

Igralka pogosto obišče sirotišnici Casa Hogar Sion in Casa Hogar de Los Ninos v mestu Tijuan. "V sirotišnici najde svojo izpolnitev, ki jo pogreša v zakonu. Tam je obkrožena z otroki in se za spremembo čuti cenjeno," je dodal vir in namignil na težave v njenem zakonu z drugim možem Justinom Therouxom. Soustanoviteljica ene izmed sirotišnic Carmen Gonzalez je razkrila, da je Jennifer nedavno ponovno prišla na obisk in se je dobro razumela z vsemi otroki, največ časa pa je preživela z dojenčki.

K posvojitvi jo je nagovarjal že Brad

Jennifer in Brad nista imela otrok, ker naj jih ona ne bi želela imeti in naj bi dajala prednost karieri. | Foto: Getty Images Jennifer in Brad nista imela otrok, ker naj jih ona ne bi želela imeti in naj bi dajala prednost karieri. Foto: Getty Images Prvi je Jennifer k morebitni posvojitvi v Mehiki nagovarjal njen prvi mož Brad Pitt, ki jo je spodbujal, da bi bila gotovo dobra mati. Jennifer in Brad sta, ko sta bila še skupaj, resno razmišljala, da bi posvojila kakšno mehiško siroto, preden je Brad zapustil ženo zaradi Angeline Jolie.

Po ločitvi Brada in Jennifer so mediji na široko pisali, da sta se razšla tudi zato, ker ona ni hotela imeti otrok, kot dokaz za to pa navajali tudi to, da je Angelina takrat že imela enega posvojenega sina. Maddoxa je kmalu uradno posvojil tudi Brad, nato pa sta z Angelino posvojila še Zaharo in Paxa. Brangelini so se rodili tudi trije biološki otroci, Shiloh ter dvojčka Vivianne in Knox.

Ne spreglejte