Blac Chyna svari Roba Kardashiana: Plačaj ali povem vse!

Raperka Blac Chyna, ki ima otroka z edinim moškim v klanu Kardashian, je Robu poslala svarilo, da bo izdala vse umazane podrobnosti o njegovi družini, če ji ne plača zajetnega kupčka denarja. Poleg tega zahteva še polno skrbništvo nad hčerko.

Rob in Blac Chyna imata že od samega začetka težavno razmerje.
Rob in Blac Chyna imata že od samega začetka težavno razmerje. Foto: Getty Images

Boj med Robom Kardashianom in njegovo izbranko Blac Chyna se nadaljuje. Čeprav sta novembra lani dobila hčerko, se prepirata še bolj kot prej, v svojo dramo pa sta vključila tudi medije. Zdaj naj bi Chyna celo začela izsiljevati Roba, da bo izdala vse družinske skrivnosti, če ji ne plača 50 milijonov dolarjev, poroča Radaronline.

Ob vsem tem se bo borila še za polno skrbništvo nad hčerko Dream, Robu pa bi dovolila samo nadzorovane obiske. S tem jo hoče zaščititi pred nerazumnim očetom, saj naj bi bil Rob po njenem mnenju neprimeren za to vlogo.

 

Dreammmmmmmmmm 🎀

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

"Prepričana je, da se Rob ne bo sestavil, in mu ne pusti, da bi bil sam z Dream. Ne zaupa mu. Je v popolni godlji, ne skrbi zase, spet je začel piti in kaditi marihuano," so razkrili bližnji prijatelji Chyne.

A boj za skrbništvo bo hud, dodajajo viri, saj se bo mama Kardashian, Kris Jenner, močno borila za vnukinjo. "Kris ne bo nikoli dopustila, da bi Chyna dobila polno skrbništvo. Njeni odvetniki so premočni." To naj bi bil tudi razlog, da Chyna grozi z razkritjem družinskih skrivnosti: afere, plastične operacije in lažne zgodbe, ki bi lahko močno škodovale družinski znamki.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.