Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
24. 11. 2016,
10.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Beyonce Jay Z Kanye West Kim Kardashian bolnišnica

Četrtek, 24. 11. 2016, 10.36

6 let, 6 mesecev

Beyonce dokazala, da ne zameri Kanyeju

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Beyonce, Jay Z

Pevka Beyonce prepričuje svojega moža Jay Z-ja, naj svojemu nekdanjemu prijatelju Kanyeju Westu ponudi oljčno vejico in popravi uničeno prijateljstvo.

Britanski tabloid The Sun se sklicuje na neimenovani vir, ki pravi, da Beyonce možu prigovarja, naj ne pogreva preteklosti, Jay Z pa naj bi se že nekoliko omehčal, še posebej ko vidi, v kakšnih težavah je Kanye.

West ostaja v bolnišnici, kjer bo tudi preživel zahvalni dan. V Los Angeles je, potem ko so njenega moža odpeljali na psihiatrijo, prihitela Kim Kardashian. Resničnostna zvezdnica nekaj dni ni zapustila moževe bolniške postelje.  Revija People poroča, da se Kanye počuti bolje, a se zaveda, da potrebuje še veliko počitka.

Obtožil ga je, da je nanj poslal morilce

Raper je doživel živčni zlom, ker med svojo turnejo skoraj ni spal. Da z njim ni vse v najlepšem redu, se je pokazalo že prejšnji konec tedna, ko je med koncertom verbalno napadel Beyonce. A kot kaže, ena največjih glasbenih zvezd na svetu ni zamerljiva in si želi, da bi njen mož zakopal bojno sekiro s problematičnim Kanyejem, ki je svojega nekdanjega prijatelja celo obtožil, da je nadenj poslal plačane morilce.

Njihovo prijateljstvo naj bi bilo zaigrano, Jay Z se je naveličal problematičnega Kanyeja, Beyonce pa se ni nikoli zares spoprijateljila s Kim. | Foto: Getty Images Njihovo prijateljstvo naj bi bilo zaigrano, Jay Z se je naveličal problematičnega Kanyeja, Beyonce pa se ni nikoli zares spoprijateljila s Kim. Foto: Getty Images

Beyonce in Jay Z načrtujeta, da bi se ponovno povezala z raperjem stran od medijev in mu dala vedeti, da mu želita stati ob strani v težkih časih, še poroča The Sun. "Ne glede na to, kaj se je zgodilo med njimi, je bil Kanye za Jay Z-ja vedno mali brat in Jay Z ga je vedno imel za del družine," je za tabloid povedal vir.

Kaj je sprožilo živčni zlom?

Kanye in Jay Z sta veljala za velika prijatelja, a je pred časom prišlo na dan, da Jay Z ne prenese več moža Kim Kardashian. Mediji ugibajo, da je tudi naraščajoči spor med njima eden od razlogov, da je Kanye doživel živčni zlom. Kot druge razloge omenjajo težave v zakonu s Kim, ki so se le še poglobile zaradi njene travme ob ropu v Parizu, dokončni živčni zlom 39-letnega raperja pa naj bi sprožila obletnica smrti njegove mame, s katero si je bil zelo blizu. Donda West je umrla 10. novembra 2007 zaradi zapletov po plastični operaciji.

Ne spreglejte