Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
3. 1. 2017,
8.31

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63

Natisni članek

smučanje božič novo leto Angelina Jolie Brad Pitt Maddox Jolie Pitt zimska rekreacija

Torek, 3. 1. 2017, 8.31

5 let, 5 mesecev

Angelina smuča z otroki, Brad pa joka

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63
angelina jolie, otroci | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Angelina Jolie je novo leto dočakala skupaj z otroki na belih strminah v Koloradu, Brad Pitt pa je preživljal svoje najbolj žalostne in osamljene praznike.

Angelina je s svojimi šestimi otroki v Kolorado prišla na enotedenske počitnice, da bi se malce oddaljila od ločitvene drame z Bradom. Z najmlajšimi otroki - osemletnima dvojčkoma Knoxom in Vivienne ter desetletno Shiloh - se je odpravila tudi na potep po mestecu Crested Butte, kjer so si privoščili sladoled.

Igralka in otroci so bili videti zadovoljni, preden so se vrnili v razkošno hišo, ki jo je Angelina najela za zimski oddih. Ta njeni družini omogoča neposreden dostop do smučišča.

Veliko slabše razpoložen je novo leto dočakal Brad. "To so najhujši prazniki v mojem življenju," naj bi prijatelju zaupal igralec, ki se nikakor ne more sprijazniti s tem, da lahko otroke vidi le med nadzorovanimi srečanji.

Brad se bori za to, da bi lahko večkrat videl svoje otroke in si z Angelino delil skrbništvo nad njimi. | Foto: Cover Images Brad se bori za to, da bi lahko večkrat videl svoje otroke in si z Angelino delil skrbništvo nad njimi. Foto: Cover Images

"Bradovo trpljenje je očitno. Zelo si je želel, da bi bil za božič in novo leto z otroki. Ti nadzorovani obiski so zanj čisti pekel. Velikokrat se zlomi in začne jokati. Nič več se ne sramuje solz," je za The Mail On Sunday povedal vir.

Otroke je nazadnje videl na božični dan v Los Angelesu, le najstarejši Maddox ni hotel na srečanje. Maddox naj bi bil tisti otrok, zaradi katerega se je Brad znašel sredi preiskave o domnevni zlorabi otrok. Brad naj bi se na letalu drl na 15-letnika, prišlo pa naj bi tudi do prerivanja.

Preiskava je Brada oprala kakršnekoli krivde, a govorice, da Maddox noče imeti nič z njim, nikakor ne potihnejo. 

Ne spreglejte