Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
27. 10. 2016,
16.29

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

Natisni članek

anoreksija hujšanje Brad Pitt Angelina Jolie

Četrtek, 27. 10. 2016, 16.29

6 let, 6 mesecev

Angelina s hujšanjem išče pozornost

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43
Angelina Jolie Brad Pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Ameriški tabloidi so našli nov vzrok težav, ki so pripomogle h koncu zakona Brangeline. Angelinin nezdrav življenjski slog je močno motil Brada, igralka pa s hujšanjem ponovno opozarja nase.

Angelino so prejšnji teden prvič po vložitvi zahteve za ločitev opazili, ko si je ogledovala novo hišo, pri tem pa budnim očesom ni ušlo, da je bila igralka videti precej bolj suha kot takrat, ko se je nazadnje pojavila v javnosti. To je sprožilo ugibanja, da Angelina, ki pri nekaterih v Hollywoodu ni preveč priljubljena, s hujšanjem išče pozornost in skuša zbuditi simpatije, češ da želi dajati vtis žrtve v ločitvenem postopku.

Angelina je imela včasih obline, v zadnjih letih pa je večkrat tako močno shujšala, da je spominjala na okostnjaka. | Foto: Cover Images Angelina je imela včasih obline, v zadnjih letih pa je večkrat tako močno shujšala, da je spominjala na okostnjaka. Foto: Cover Images Igralka je že v preteklosti večkrat vzbujala pozornost s svojo težo ter povzročala skrbi, da se ne prehranjuje zdravo, in celo, da trpi za anoreksijo in se boji, da bi se zredila tudi za samo kakšen kilogram ali dva.

Stradanje zaradi občutka krivde

Nekateri so vzrok za njeno stradanje videli v krivdi, ki naj bi jo čutila zaradi otrok, ki trpijo pomanjkanje hrane in ki jih je videla med svojim humanitarnim udejstvovanjem, ko je obiskala številna begunska taborišča po svetu.

Igralkini znanci sicer trdijo, da se dobro prehranjuje in dovolj spi, tako da je v najboljši mogoči kondiciji in lahko čim bolje skrbi za šest otrok, ki jih ima z Bradom.

Grozil, da jo bo zapustil

Angelina je bila že v preteklosti večkrat videti kot okostnjak. Njene slabe prehranjevalne navade naj bi tudi bile razlog za prepire z Bradom. Kmalu po njuni poroki pred dvema letoma ji je Brad zagrozil, da jo bo zapustil, če bo tako nadaljevala.

Ne spreglejte