Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
20. 2. 2017,
6.53

Osveženo pred

7 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

ločitev Brad Pitt Angelina Jolie

Ponedeljek, 20. 2. 2017, 6.53

7 let, 1 mesec

Angelina prvič spregovorila o ločitvi

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
angelina jolie | Foto Reuters

Foto: Reuters

V prvem intervjuju, odkar je lani vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta, je Angelina Jolie spregovorila tudi o težkih časih, ki jih prestaja njena družina.

"Ne želim veliko govoriti o tem, reči hočem le, da so bili to težki časi, da smo družina in bomo vedno družina, to bomo prebrodili ter bomo, upam, zaradi tega močnejša družina," je igralka povedala v pogovoru za BBC, medtem ko se je z otroki mudila v Kambodži, kjer je promovirala svoj najnovejši film First They Killed My Father.

V Kambodžo, kjer je leta 2002 posvojila svojega najstarejšega sina Maddoxa, je Angelina prišla skupaj z vsemi šestimi otroki, za katere je z Bradom bila umazano in javno bitko, preden sta se dogovorila, da bosta ločitev končala za zaprtimi vrati.

"Številni ljudje se znajdejo v tem položaju. Moja vsa družina, vsi smo prestali težke čase. Osredotočena sem na svoje otroke, najine otroke ter da bi našli način, kako se prebiti skozi to. Smo in vedno bomo družina. Shajam in iščem način, da bi zagotovila, da nas bo to nekako okrepilo in povezalo," je še povedala o ločitvi.

Upa, da bodo otroci počeli kaj zanimivega

"Zadnjih nekaj mesecev je bilo težkih. Trenutno so vsi v moji sobi. Dva psa, dva hrčka in dva otroka. Čudovito je. Običajno pa se zbudim in skušam ugotoviti, kdo bo peljal psa ven, kdo bo začel peči palačinke ini če so si vsi umili zobe," je povedala o tem, kakšen je njen vsakdan.

Na vprašanje, kje se vidi čez pet let, je odgovorila, da upa, da bo še pokonci, saj jo bodo njeni otroci - 15-letni Maddox, 13-letni Pax, 11-letna Zahara, desetletna Shiloh ter osemletna dvojčka Knox in Vivienne -, ki bodo tedaj že vsi najstniki, številčno močno prekašali: "Čez pet let upam, da bom potovala po svetu, obiskovala svoje otroke, ki upam, da bodo srečni in da bodo počeli zanimive stvari, predstavljam si, da po različnih delih sveta in podpirala jih bom."

Ne spreglejte